طرز تهیه رولت گوشت
شنبه 18 دي 1395 - دستور یک رولت گوشت خوشمزه برای گیاهخواران عزیز. . .
مواد لازم:
طرز تهیه:
پوره سیب زمینی، پودر همبرگر، دنبه آب شده و پیاز رنده شده ومقداری آب را با هم مخلوط می کنیم و با آن خمیر درست می کنیم. بافت خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت باشد. خمیر را خوب ورز می دهیم. سپس خمیر را لای کیسه فریزر با وردنه به قطر یک سانتی متر باز می کنیم. برای وسط رولت مواد دلخواه است. می توانید از هویج خلال شده و مغز کرفس خلال شده و یا هر چیز دیگر به دلخواه استفاده کنید. بعد خلال هویج و کرفس را روی خمیر میگذاریم و با همان پلاستیک بصورت رول در می آوریم. سپس آن را در کف سینی فر چرب شده میگذاریم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ملایم میپزیم. تقریبا 15دقیقه زمان برای پخت کافی است. پس از اینکه خنک شد، آن را برش می دهیم.
پودر همبرگر | 4 قاشق غذاخوری | دنبه آب شده | ده گرم |
پوره سیب زمینی | 4 قاشق غذاخوری | هویج | به میزان دلخواه |
پیاز متوسط | 1عدد | کرفس | به میزان دلخواه |
آب | مقداری |
طرز تهیه:
پوره سیب زمینی، پودر همبرگر، دنبه آب شده و پیاز رنده شده ومقداری آب را با هم مخلوط می کنیم و با آن خمیر درست می کنیم. بافت خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت باشد. خمیر را خوب ورز می دهیم. سپس خمیر را لای کیسه فریزر با وردنه به قطر یک سانتی متر باز می کنیم. برای وسط رولت مواد دلخواه است. می توانید از هویج خلال شده و مغز کرفس خلال شده و یا هر چیز دیگر به دلخواه استفاده کنید. بعد خلال هویج و کرفس را روی خمیر میگذاریم و با همان پلاستیک بصورت رول در می آوریم. سپس آن را در کف سینی فر چرب شده میگذاریم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ملایم میپزیم. تقریبا 15دقیقه زمان برای پخت کافی است. پس از اینکه خنک شد، آن را برش می دهیم.