جمعه 26 آوريل 2024 - 07 ارديبهشت 1403
طرز تهیه نان پلنگی
طرز تهیه نان پلنگی
پنج‌شنبه 16 دي 1395 - یک نان اشتها آور برای فرزندان دلبندتان. . .
مواد لازم:

آرد رژیمی ۴۵۰ گرم  شیر  مایع  هاریفن ۲۵۰  میلی لیتر
شکر ۳۵ گرم پودر کاکائو ۴  گرم
کره
۲۰ گرم
زعفران غلیظ ۱ قاشق چایخوری
مخمر ۶ گرم
نمک
۱/۲  ق چ

طرز تهیه:
آرد را درظرفی میریزیم، شکر را رویش میپاشیم. مخمر را روی آرد میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم. نمک را اضافه میکنیم، شیر را ریخته و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. روی میز آرد میپاشیم و خمیر را از کاسه درآورده و روی میز خوب ورز میدهیم تقریبا ۱۰ دقیقه خمیر را کمی باز کرده و کره نرم را رویش میمالیم و دوباره ۵ دقیقه خوب ورز مدهیم. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یک قسمت را چانه کرده و در ظرفی میگذاریم و رویش پلاستیک میکشیم و رویش را دستمال می اندازیم. قسمت بعدی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، قسمتی را با کاکائو و قسمت دیگر را با زغفران مخلوط میکنیم، چانه کرده و جدا در ظرفی گذاشته رویش پلاستیک کشیده کنار میگذاریم تا ۴۰ دقیقه استراحت کند. هر کدام از خمیرها را به ۵ قسمت تقسیم میکنیم چانه کرده و روی دستمال میگذاریم. خمیر زرد را با وردنه باز میکنیم و از سر خمیر رول میکنیم و کنار میگذاریم. خمیر قهوه ای را باریکتر باز میکنیم و خمیر زرد را لای آن میپیچیم و کنار گذاشته، البته میتوانیم خمیر قهوه ای را لای زرد بپیچیم. بعد خمیر سفید را با وردنه باز کرده  و خمیر پیچیده شده را لای آن میپیچیم تا خمیرها تمام شود. 

رولهای خمیر ا در قالب روی هم میگذاریم، روی قالب را پلاستیک میکشیم و ۱۵ دقیقه میگذاریم استراحت کند. فر را که از قبل گرم کردیم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ دقیقه میپزیم بعد از اینکه از  فر بیرون آوردیم، روی نان را دستمال انداخته میگذاریم چند دقیقه بماند. سپس نان را از قالب بیرون می آوریم، لای دستمال پیچیده و داخل کیسه پلاستیکی میکذاریم تا خنک شود.

نکته: تمامی مواد ۲۲۲  فی دارد.