طرز تهیه پنکیک خرمایی
شنبه 04 دي 1395 - کل فنیل این پنکیک 152 می باشد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کرده، بعد کره را ذوب کرده و اضافه می کنیم، سپس آب ولرم را کم کم اضافه کرده و با دست ورز می دهیم. آب باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد. بعد توی پلاستیک تمیزی ریخته، می گذاریم تا 45 دقیقه بماند. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی بر میداریم و با وردنه به قطر یک سانت باز می کنیم. خرما را در یک طرف خمیر به اندازه دو قاشق می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی آن می آوریم و در فر که از قبل گرم شده قرار می دهیم. پخت پنکیک حدود هفت دقیقه زمان می برد. باید دقت کنیم تا نسوزد.
نکته: کل فنیل این مواد 152 می باشد.
مخمر | 5 گرم | کره گیاهی |
100 گرم |
بکینگ پودر |
2 ق مربا خوری |
آرد |
500 گرم |
زعفران پودر شده | مقداری |
شیر کافی میت |
2 ق غذا خوری |
شکر |
150 گرم | خرما | 100 گرم |
آب ولرم | به اندازه لازم |
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کرده، بعد کره را ذوب کرده و اضافه می کنیم، سپس آب ولرم را کم کم اضافه کرده و با دست ورز می دهیم. آب باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد. بعد توی پلاستیک تمیزی ریخته، می گذاریم تا 45 دقیقه بماند. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی بر میداریم و با وردنه به قطر یک سانت باز می کنیم. خرما را در یک طرف خمیر به اندازه دو قاشق می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی آن می آوریم و در فر که از قبل گرم شده قرار می دهیم. پخت پنکیک حدود هفت دقیقه زمان می برد. باید دقت کنیم تا نسوزد.
نکته: کل فنیل این مواد 152 می باشد.