طرز تهیه کیک سبزیجات
پنجشنبه 18 آذر 1395 - در این کیک را می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود از سبزیجات متنوع استفاده کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
آرد آیسودا و سمپر، بکینگ پودر، شکر، روغن زیتون و آب ولرم به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. بیست دقیقه روی آن را میپوشانیم. مواد میانی دلبخواه است. می توانید از فلفل دلمه، گوجه، پیاز، قارچ، پیازچه، چند برگ اسفناج، زردچوبه و یک چهارم گالینا بلانکای سبزیجات با دو قاشق روغن زیتون استفاده کنید. خوب تفت بدهید تا آب مواد تبخیر شود. پس از آنکه خمیر عمل آمد، بین دو پلاستیک با وردنه آن را باز می کنیم. سبزیجات تفت خورده را در وسط خمیر قرار می دهیم. سپس دور خمیر را مثل پره های پنکه برش می دهیم. و سپس آن را در تنور قرار می دهیم، اول شعله پایین را روشن میگذاریم، پس از گذشت ده دقیقه شعله بالا را روشن میکنیم. شعله باید کم باشد. روی آن را روغن می مالیم تا قرمز شود.
مخلوط آرد آیسودا و سمپر |
300 گرم | روغن زیتون |
سه قاشق |
پکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری | آب ولرم |
به مقدار لازم |
شکر |
یک قاشق مربا خوری |
طرز تهیه:
آرد آیسودا و سمپر، بکینگ پودر، شکر، روغن زیتون و آب ولرم به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. بیست دقیقه روی آن را میپوشانیم. مواد میانی دلبخواه است. می توانید از فلفل دلمه، گوجه، پیاز، قارچ، پیازچه، چند برگ اسفناج، زردچوبه و یک چهارم گالینا بلانکای سبزیجات با دو قاشق روغن زیتون استفاده کنید. خوب تفت بدهید تا آب مواد تبخیر شود. پس از آنکه خمیر عمل آمد، بین دو پلاستیک با وردنه آن را باز می کنیم. سبزیجات تفت خورده را در وسط خمیر قرار می دهیم. سپس دور خمیر را مثل پره های پنکه برش می دهیم. و سپس آن را در تنور قرار می دهیم، اول شعله پایین را روشن میگذاریم، پس از گذشت ده دقیقه شعله بالا را روشن میکنیم. شعله باید کم باشد. روی آن را روغن می مالیم تا قرمز شود.