طرز تهیه کلو چه
سهشنبه 16 آذر 1395 - کلوچه همیشه یک میان وعده خوشمزه و بسیار مقوی تلقی می شود.
مواد لازم:
مواد میانی:
طرز تهیه:
همه مواد را با خمیر گیر همزن خوب مخلوط کرده، وقتی کره جذب آرد شد، ۲۰۰گرم شیر و یا آب زعفران اضافه کرده و به مواد ریخته ومخلوط کرده، وقتی خمیر یک دست شد رویش یک پلاستیک کشیده وبه مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده و در این فاصله مواد میانی را درست می کنیم.
همه مواد میانی را با هم مخلوط می کنیم، شکر همینطور درشت بماند، بعد هم ۶۰ گرم از خمیر برداشته و وسط آن را باز می کنیم، از مواد میانی داخل آن گذاشته و بعد می بندیم و رویش را مهر مخصوص کلوچه می زنیم، سپس آن را درفر از قبل داغ شده با درجه ۲۶۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه با شعله پایین و بعد ۵ الی ۱۰ دقیقه با شعله بالا قرار می دهیم تا روی کلوچه ها کاملا طلایی بشود.
آرد الک کرده | یک بسته | روغن جامد | ۲۰ گرم |
پکینگ پودر | یک هشتم ق .چ |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
جوش شیرین | یک هشتم ق .چ |
شیر |
200 گرم |
کره حیوانی و یا گیاهی | ۱۵۰ گرم | زعفران | به میزان لازم |
مواد میانی:
آرد | ۱۳۰ گرم | وانیل | یک قطره |
کره | 45 گرم | پودردارچین | یک ق. س . |
روغن جامد | ۲۰ گرم | پودرهل | یک ق. چ. |
روغن مایع | ۲۰ گرم | شکر قهوه ای و یا سفید | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه:
همه مواد را با خمیر گیر همزن خوب مخلوط کرده، وقتی کره جذب آرد شد، ۲۰۰گرم شیر و یا آب زعفران اضافه کرده و به مواد ریخته ومخلوط کرده، وقتی خمیر یک دست شد رویش یک پلاستیک کشیده وبه مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده و در این فاصله مواد میانی را درست می کنیم.
همه مواد میانی را با هم مخلوط می کنیم، شکر همینطور درشت بماند، بعد هم ۶۰ گرم از خمیر برداشته و وسط آن را باز می کنیم، از مواد میانی داخل آن گذاشته و بعد می بندیم و رویش را مهر مخصوص کلوچه می زنیم، سپس آن را درفر از قبل داغ شده با درجه ۲۶۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه با شعله پایین و بعد ۵ الی ۱۰ دقیقه با شعله بالا قرار می دهیم تا روی کلوچه ها کاملا طلایی بشود.