طرز تهیه نان خرمایی
سهشنبه 16 آذر 1395 - نان خرمایی را هم به عنوان نان و هم به عنوان نوعی شیرینی برای عصرانه می توانید درست کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
آرد |
500 گرم | سبوس اسفرزه | دو قاشق غذاخوری |
مخمر |
8 گرم | آب |
400 میلی لیتر |
شکر |
یک قاشق غذاخوری | روغن زیتون | نصف استکان |
خرما |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
در ابتدا دو قاشق سبوس را در 400 میلی آب گرم می ریزیم و با شکر و مخمر به مدت 5 دقیقه میگذاریم بماند. بعد روغن زیتون را اضافه می کنیم. دقت کنید که آب داغ نباشد، در غیر اینصورت سبوس لعاب نمی اندازد. بعد این مایع را به آرد اضافه می کنیم. اول با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس با دست خوب ورز می دهیم که یکدست شود. یک خمیر نرم و تقریبا شل درست می شود. خمیر نباید سفت باشد. بعد خمیر را به هر شکلی که دوست داریم فرم می دهیم. خرما رو کاملا بکوبید یا بادست ورز بدین تا کاملا نرم و یکدست بشه. فقط دستمان را کمی با روغن زیتون چرب می کنیم. کف سینی فر را هم حتما چرب می کنیم. می گذاریم تا خمیر ربع ساعت ور بیاید، خمیر که ور آمد، خرما را لای خمیر بگذارید، بعد حدود 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار می دهیم.
نکته 1: گرم بودن آب خیلی مهم است. آب باید به قدری گرم باشد که وقتی انگشتمان را داخلش می کنیم، انگشتمان نسوزد.
نکته 2: اگر از آرد آیسودا استفاده می کنید به 500 گرم آب نیاز دارید.
نکته 1: گرم بودن آب خیلی مهم است. آب باید به قدری گرم باشد که وقتی انگشتمان را داخلش می کنیم، انگشتمان نسوزد.
نکته 2: اگر از آرد آیسودا استفاده می کنید به 500 گرم آب نیاز دارید.