طرز تهیه نان بربری
سهشنبه 16 آذر 1395 - نان بربری یکی از نان های بسیار پر طرفدار برای ایرانیان است.
مواد لازم:
آرد آیسودا 500 گرم
آب ولرم 600 میلی
مخمر 5 گرم
پوره سیب زمینی 30 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
آب ولرم را در ظرفی میریزیم، مخمر، پوره سیب زمینی، روغن مایع، کمی نمک و زرچوبه را با هم حل میکنیم تا پوره سیب زمینی نرم بشود، و بعد از آن آرد آی سودا را اضافه میکنیم و ورز میدهیم. خمیر باید کمی شل باشد، به طوری که به دست بچسبد. 30 تا 40 دقیقه استراحت میدهیم. داخل سینی فر پهن میکنیم و داخل فر قرار میدهیم. در انتهای کار که نان ها پخت و طلایی شد با فرچه کمی روغن روی نان ها میزنیم و یک دقیقه دیگر در فر میگذاریم بماند و بعد خارج میکنیم.
آرد آیسودا 500 گرم
آب ولرم 600 میلی
مخمر 5 گرم
پوره سیب زمینی 30 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
آب ولرم را در ظرفی میریزیم، مخمر، پوره سیب زمینی، روغن مایع، کمی نمک و زرچوبه را با هم حل میکنیم تا پوره سیب زمینی نرم بشود، و بعد از آن آرد آی سودا را اضافه میکنیم و ورز میدهیم. خمیر باید کمی شل باشد، به طوری که به دست بچسبد. 30 تا 40 دقیقه استراحت میدهیم. داخل سینی فر پهن میکنیم و داخل فر قرار میدهیم. در انتهای کار که نان ها پخت و طلایی شد با فرچه کمی روغن روی نان ها میزنیم و یک دقیقه دیگر در فر میگذاریم بماند و بعد خارج میکنیم.