طرز تهیه بستنی سنتی
چهارشنبه 19 آبان 1395 - دستور تهیه یک بستنی خوشمزه برای علاقه مندان به بستنی. . .
مواد لازم:
پودر کافی میت بدون پروتیین | 100 گرم | ثعلب |
2 گرم |
آب ولرم |
400 سی سی | گلاب | به میزان لازم |
شکر |
125 گرم | زعفران دم کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه:
گرم پودر کافی میت بدن پروتیین رو داخل آب ولرم حل میکنیم. روی شعله قرار می دهیم. شکر را داخل آن ریخته, به محض جوش آمدن شعله را خاموش میکنیم. بعد میگذاریم تا کمی سرد شود. تقریبا ولرم که شد ثعلب را داخل مواد ریخته،
سپس گلاب و زعفران دم کرده را هم اضافه میکنیم. مواد را از صافی رد میکنیم که ثعلب گلوله شده داخل مواد نباشد. بعد مواد را داخل فریزر میگذاریم و هر ساعت یک بار خوب هم میزنیم و باز داخل فریزر قرار می دهیم. بعد از حدود 3 تا 4 ساعت بستنی سنتی آماده است.
نکته: این میزان مواد برای حدود نیم کیلو بستنی در نظر گرفته شده است.
گرم پودر کافی میت بدن پروتیین رو داخل آب ولرم حل میکنیم. روی شعله قرار می دهیم. شکر را داخل آن ریخته, به محض جوش آمدن شعله را خاموش میکنیم. بعد میگذاریم تا کمی سرد شود. تقریبا ولرم که شد ثعلب را داخل مواد ریخته،
سپس گلاب و زعفران دم کرده را هم اضافه میکنیم. مواد را از صافی رد میکنیم که ثعلب گلوله شده داخل مواد نباشد. بعد مواد را داخل فریزر میگذاریم و هر ساعت یک بار خوب هم میزنیم و باز داخل فریزر قرار می دهیم. بعد از حدود 3 تا 4 ساعت بستنی سنتی آماده است.
نکته: این میزان مواد برای حدود نیم کیلو بستنی در نظر گرفته شده است.