طرز تهیه کیک تولد رژیمی
پنجشنبه 13 آبان 1395 - یک کیک تولد زیبا و خوشمزه برای تولد فرزند دلبند شما.
مواد لازم:
طرز تهیه:
مارگارین و شکر وانیل را در ظرفی میریزیم و با همزن برقی هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . پودر تخم مرغ و بکینگ پودر را با آرد مخلوط و الک میکنیم و به مایع کره کم کم به اضافه و آب را هم کم کم ریخته و هم میزنیم تا خمیر لطیف و یکدستی بدست آید. قالب دلخواه را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را توی قالب میریزم. فر را قبلا با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و کیک را به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم. بعد از فر دراورده و میگذاریم در قالب تا خنک شود. بعد خارج میکنیم.
برای مواد میانی میتوانیم پودینگ درست کرده کمی غلیظ باشد و بعد از اینکه کیک خنک شد آن را از وسط به دو نیم قسمت کنیم و پودینگ خنک شده را رویش مالیده، در صورت تمایل میتوانیم از کمپوت آناناس تکه هایی روی پودینگ بگذاریم. بعد قسمت بعدی کیک را رویش گذاشته و آهسته با دست فشار دهیم.
نکته 1: کل کیک بدون مواد میانی و بیرونی ۷۶ تا فی دارد.
نکته 2: این کیک با خامه بدون پروتیین تزئین شده است. شما میتوانید با خامه فرم گرفته و با محاسبه تزئین کنید یا پودینگ بپزید که کمی غلیظ باشد و با آن تزئین کنید. برای رویه کیک از میوه های مختلف هم میتوانید استفاده کنید. همه اینها سلیقه ای است. حتی شکلات رژیمی آب شده هم میتوانید استفاده کنید.
نکته 3: شما بجای خامه از پودینگ و دسرهای کم پروتئین میتوانید استفاده کنید.
آرد رژیمی |
۴۰۰ گرم | وانیل شکری |
۲ ق چ |
مارگارین | ۱۸۰ گرم | بکینگ پودر | ۵ گرم |
شکر |
۱۷۵ گرم | آب |
۳۱۰ میلی لیتر |
پودر تخم مرغ | ۱۰ گرم |
طرز تهیه:
مارگارین و شکر وانیل را در ظرفی میریزیم و با همزن برقی هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . پودر تخم مرغ و بکینگ پودر را با آرد مخلوط و الک میکنیم و به مایع کره کم کم به اضافه و آب را هم کم کم ریخته و هم میزنیم تا خمیر لطیف و یکدستی بدست آید. قالب دلخواه را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را توی قالب میریزم. فر را قبلا با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و کیک را به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم. بعد از فر دراورده و میگذاریم در قالب تا خنک شود. بعد خارج میکنیم.
برای مواد میانی میتوانیم پودینگ درست کرده کمی غلیظ باشد و بعد از اینکه کیک خنک شد آن را از وسط به دو نیم قسمت کنیم و پودینگ خنک شده را رویش مالیده، در صورت تمایل میتوانیم از کمپوت آناناس تکه هایی روی پودینگ بگذاریم. بعد قسمت بعدی کیک را رویش گذاشته و آهسته با دست فشار دهیم.
نکته 1: کل کیک بدون مواد میانی و بیرونی ۷۶ تا فی دارد.
نکته 2: این کیک با خامه بدون پروتیین تزئین شده است. شما میتوانید با خامه فرم گرفته و با محاسبه تزئین کنید یا پودینگ بپزید که کمی غلیظ باشد و با آن تزئین کنید. برای رویه کیک از میوه های مختلف هم میتوانید استفاده کنید. همه اینها سلیقه ای است. حتی شکلات رژیمی آب شده هم میتوانید استفاده کنید.
نکته 3: شما بجای خامه از پودینگ و دسرهای کم پروتئین میتوانید استفاده کنید.