طرز تهیه کیک نارگیلی
چهارشنبه 12 آبان 1395 - یک کیک بسیار خوشمزه با طعم نارگیل که بسیار مورد علاقه بچه هاست.
مواد لازم:
طرز تهیه:
مارگارین و شکر را با همزن برقی دو دقیقه هم میزنیم. بعد پودر نارگیل و وانیل را اضافه میکنیم، سپس آب و آب سیب را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس بکینگ پودر و پودر تخم مرغ را با آرد مخلوط و الک میکنیم و کم کم داخل مواد میریزیم و به هم میزنیم. یک خمیر لطیف و کمی شل بدست می آید. فر را از قبل روشن کرده و خمیر را در قالب میریزیم و رویش را صاف کرده و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. خمیر را میتوانیم در قالب مافین هم بریزیم که خیلی عالی می شود. این کیک را میتوان در فریزر هم نگهداری کرد.
نکته: کل مواد ۱۹۸ تا فی دارد.
آرد رژیمی | ۴۰۰ گرم | بکینگ پودر |
۳ قاشق چایخوری |
کره مارگارین | ۲۰۰ گرم | وانیل شکری | ۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۲۰۰ گرم | آب سیب |
۲۰۰ میلی لیتر |
پودر تخم مرغ | ۲۰ گرم | آب | ۱۱۰ میلی لیتر |
پودر نارگیل | ۵۰ گرم |
طرز تهیه:
مارگارین و شکر را با همزن برقی دو دقیقه هم میزنیم. بعد پودر نارگیل و وانیل را اضافه میکنیم، سپس آب و آب سیب را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس بکینگ پودر و پودر تخم مرغ را با آرد مخلوط و الک میکنیم و کم کم داخل مواد میریزیم و به هم میزنیم. یک خمیر لطیف و کمی شل بدست می آید. فر را از قبل روشن کرده و خمیر را در قالب میریزیم و رویش را صاف کرده و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. خمیر را میتوانیم در قالب مافین هم بریزیم که خیلی عالی می شود. این کیک را میتوان در فریزر هم نگهداری کرد.
نکته: کل مواد ۱۹۸ تا فی دارد.