طرز تهیه پیراشکی سبزیجات
دوشنبه 10 آبان 1395 - در این غذا می توانید طبق ذائقه فرزندتان مواد داخل پیراشکی را انتخاب کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
مواد خشک را باهم مخلوط کرده روغن را اضافه میکنیم هم مزنیم بعد آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم به اندازه ای آب میریزیم که خمیر به دست بچسبد. سپس خمیر را خوب ورز میدهیم بعد رویش رو میپوشانیم تا 20دقیقه بماند، بعد که خمیر عمل آمد دستمان را چرب میکنیم و یک گلوله از خمیر به اندازه یک نارنگی برمیداریم و لای پلاستیک فریزر با وردنه باز میکنیم و از هر نوع سبزیجات به دلخواه خود بین خمیر قرار می دهیم. می توانید ازسبزی تره خورد شده استفاده کنید یا از مایع ماکارونی (قارچ، فلفل دلمه، پیاز و رب). از مربای انجیر و یا هر نوع مربای دیگر هم میشود استفاده کرد. بعد خمیر را میپیچیم و در فر که از قبل گرم شده میپزیم. زمان پخت در فرها فرق دارد. روی خمیر را کمی چرب کنید تا طلایی بشود. بعد از پخت لای پارچه می پیچیم و با همان پارچه لای پلاستیک قرار می دهیم تا نرم شود.
آردرژیمی آیسودا |
یک بسته | زعفران | کمی |
مخمر | 3 گرم | روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | یک پر | آب ولرم | به میزان لازم |
شکر | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
مواد خشک را باهم مخلوط کرده روغن را اضافه میکنیم هم مزنیم بعد آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم به اندازه ای آب میریزیم که خمیر به دست بچسبد. سپس خمیر را خوب ورز میدهیم بعد رویش رو میپوشانیم تا 20دقیقه بماند، بعد که خمیر عمل آمد دستمان را چرب میکنیم و یک گلوله از خمیر به اندازه یک نارنگی برمیداریم و لای پلاستیک فریزر با وردنه باز میکنیم و از هر نوع سبزیجات به دلخواه خود بین خمیر قرار می دهیم. می توانید ازسبزی تره خورد شده استفاده کنید یا از مایع ماکارونی (قارچ، فلفل دلمه، پیاز و رب). از مربای انجیر و یا هر نوع مربای دیگر هم میشود استفاده کرد. بعد خمیر را میپیچیم و در فر که از قبل گرم شده میپزیم. زمان پخت در فرها فرق دارد. روی خمیر را کمی چرب کنید تا طلایی بشود. بعد از پخت لای پارچه می پیچیم و با همان پارچه لای پلاستیک قرار می دهیم تا نرم شود.