طرز تهیه کیک دو رنگ
يكشنبه 09 آبان 1395 - یک کیک بسیار خوشمزه و اشتها آور برای صبحانه یا عصرانه فرزند دلبندتان
مواد لازم:
آرد رژیمی | 115 گرم | پکینگ پودر | 1 قاشق کوچک |
کره | 50 گرم | وانیل | 1 قاشق کوچک |
شکر نرم | 50 گرم | شیر رژیمی |
100 میلی لیتر |
پودر تخم مرغ رژیمی | 1 قاشق کوچک |
طرز تهیه:
کره و شکر را چه با دستگاه، چه با دست و چه با لیسک خوب هم بزنید. بعد آرد، پکینگ پودر و پودر تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعد کم کم شیر و وانیل را اضافه کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید. مواد رو نصف کنید، به نصف از مواد یک قاشق شکلات صبحانه بزنید و روی بقیه مواد بریزید. حال مواد را در فر با حرارت۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید.
نکته 1: شکری که استفاده می کنید باید بسیار نرم باشد. می توانید برای کیفیت بهتر شکرتان را آسیاب کنید.
نکته 2: می توانید به جای شیر و وانیل از آب پرتقال تازه و گلاب استفاده کنید. گلاب عطر لازم را به کیک می دهد.
کره و شکر را چه با دستگاه، چه با دست و چه با لیسک خوب هم بزنید. بعد آرد، پکینگ پودر و پودر تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعد کم کم شیر و وانیل را اضافه کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید. مواد رو نصف کنید، به نصف از مواد یک قاشق شکلات صبحانه بزنید و روی بقیه مواد بریزید. حال مواد را در فر با حرارت۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید.
نکته 1: شکری که استفاده می کنید باید بسیار نرم باشد. می توانید برای کیفیت بهتر شکرتان را آسیاب کنید.
نکته 2: می توانید به جای شیر و وانیل از آب پرتقال تازه و گلاب استفاده کنید. گلاب عطر لازم را به کیک می دهد.