طرز تهیه مینی پیتزا
چهارشنبه 05 آبان 1395 - با دستور خمیر این پیتزا می توانید انواع پیتزاها از جمله پیتزای کامل، لقمه ای و مینی پیتزا را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
نکته: گرم بودن آب خیلی مهم است. آب باید به قدری گرم باشد که وقتی انگشتمان را داخلش می کنیم، انگشتمان نسوزد.
آرد | 500 گرم | سبوس اسفرزه | دو قاشق غذاخوری |
مخمر |
8 گرم | آب | 400 میلی لیتر |
شکر |
یک قاشق غذاخوری | روغن زیتون |
نصف استکان |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
در ابتدا دو قاشق سبوس را در 400 میلی آب گرم می ریزیم و با شکر و مخمر به مدت 5 دقیقه میگذاریم بماند. بعد روغن زیتون را اضافه می کنیم. دقت کنید که آب داغ نباشد، در غیر اینصورت سبوس لعاب نمی اندازد. بعد این مایع را به آرد اضافه می کنیم. اول با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس با دست خوب ورز می دهیم که یکدست شود. یک خمیر نرم و تقریبا شل درست می شود. خمیر نباید سفت باشد. اگر دستگاه دارید که میتوانید توی اون اماده کنید سپس خمیر را پهن می کنیم، یک لیوان را برعکس روی خمیر می گذاریم و برش می زنیم. کف سینی فر کاغذ پهن کرده و کمی آرد می پاشیم. روی خمیر کمی سس قرمز می زنیم، قارچ، زیتون، ذرت، گوجه و پیاز قرار می دهیم و بعد رویش را کمی آویشن و پنیر پیتزای رژیمی می پاشیم. بعد در فر با درجه حرارت 150 به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود. نکته: گرم بودن آب خیلی مهم است. آب باید به قدری گرم باشد که وقتی انگشتمان را داخلش می کنیم، انگشتمان نسوزد.