طرز تهیه گوش فیل
چهارشنبه 05 آبان 1395 - یک شیرینی بسیار خوشمزه برای علاقه مندان به شیرینی جات.
مواد لازم:
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی میریزیم و با دست خمیر میکنیم، خمیر نرمی بدست می آید، خمیر را پنج دقیقه استراحت میدهیم در قابلمه یا ماهی تابه کوچکی روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کم کم داغ شود.
روی سطح کار آرد میپاشیم و خمیر را با وردنه نازک باز میکنیم. اگر خمیر چسناک بود مقدار کمی آرد میپاشیم تا راحتتر باز شود، بعد به اندازه مربع خمیر را برش میدهیم از وسط مربع یک برش دیگر میدهیم تا به شکل مثلث شود (یا هر شکلی که دوست داشته باشید). آنها را روی پارچه میگذاریم، سپس در روغن داغ سرخ میکنیم و در ظرف میچینیم. بعد از تمام شدن کار مقداری پودر قند و کمی هل آسیاب شده را با هم مخلوط میکنیم و روی گوش فیلها می پاشیم.
آرد |
۱۰۰ گرم | ماست پر چرب |
۲۵ گرم |
نمک | یک پر | آب | ۴۵ گرم |
شکر | 15 گرم | سبوس گندم | 1 گرم |
پودر تخم مرغ |
2 گرم | زعفران آب کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی میریزیم و با دست خمیر میکنیم، خمیر نرمی بدست می آید، خمیر را پنج دقیقه استراحت میدهیم در قابلمه یا ماهی تابه کوچکی روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کم کم داغ شود.
روی سطح کار آرد میپاشیم و خمیر را با وردنه نازک باز میکنیم. اگر خمیر چسناک بود مقدار کمی آرد میپاشیم تا راحتتر باز شود، بعد به اندازه مربع خمیر را برش میدهیم از وسط مربع یک برش دیگر میدهیم تا به شکل مثلث شود (یا هر شکلی که دوست داشته باشید). آنها را روی پارچه میگذاریم، سپس در روغن داغ سرخ میکنیم و در ظرف میچینیم. بعد از تمام شدن کار مقداری پودر قند و کمی هل آسیاب شده را با هم مخلوط میکنیم و روی گوش فیلها می پاشیم.