طرز تهیه دونات
چهارشنبه 05 آبان 1395 - با این دستور غذایی می توانید توپک سیب زمینی، سوسیس، دونات و یا هر شکلی که دوست دارید درست کنید تا بچه ها به خوردن تشویق شوند.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
پودر لیمو به میزان دلخواه
آرد نان باگت به میزان لازم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
پودر لیمو به میزان دلخواه
آرد نان باگت به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را جدا کرده و رنده می کنیم. پودر لیمو، نمک و فلفل و
زردچوبه را اضافه می کنیم. در این حالت سیب زمینی ها کمی به کف دست می چسبد. برای اجتناب از این موضوع کمی آرد نان باگت یا آرد سوخاری به موادمان اضافه می کنیم، و مواد را به خوبی با دستمان ورز می دهیم. حالت چسبندگی مواد برطرف خواهد شد. مواد تهیه شده را برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. پس از یک ساعت مواد را در می آوریم و آنرا به شکل دونات با اندازه دلخواه در می آوریم. حال دونات ها را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
نکته: می توانید به سیب زمینی ها جعفری هم بزنید و آنرا در پودر سوخاری بغلتانید و سپس آن را سرخ کنید.
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را جدا کرده و رنده می کنیم. پودر لیمو، نمک و فلفل و
زردچوبه را اضافه می کنیم. در این حالت سیب زمینی ها کمی به کف دست می چسبد. برای اجتناب از این موضوع کمی آرد نان باگت یا آرد سوخاری به موادمان اضافه می کنیم، و مواد را به خوبی با دستمان ورز می دهیم. حالت چسبندگی مواد برطرف خواهد شد. مواد تهیه شده را برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. پس از یک ساعت مواد را در می آوریم و آنرا به شکل دونات با اندازه دلخواه در می آوریم. حال دونات ها را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
نکته: می توانید به سیب زمینی ها جعفری هم بزنید و آنرا در پودر سوخاری بغلتانید و سپس آن را سرخ کنید.