طرز تهیه خوراک مرغ
چهارشنبه 05 آبان 1395 - یک جایگزین عالی برای خوراک مرغ برای گیاهخواران . . .
مواد لازم:
سيب زميني
پودر همبر يا كتلت
ادويه
پياز
كشمش
طرز تهیه:
کمی پیاز را نگینی خرد کرده و سپسس سرخ کنید و بعد مقداری کشمش به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. سيب زميني را آب پز کرده و پس از خنک شدن آن را رنده كنيد و پودر همبر و ادويه را اضافه كنيد، خوب ورز بدهيد و در يخچال به مدت ٤٥ دقيقه بگذاريد.
بعد از مواد برداريد به صورت بيضي در بياوريد. كف دستتان كمي پهن كنيد و بينش از پياز داغ و كشمشي كه قبلاً اماده كرديد بگذاريد و ببنديدش و سعي كنيد به صورت ران مرغ در بیاورید و در روغن داغ خوب سرخ كنيد. در تصوير اول براي قسمت استخواني از خلال بزرگ هويج استفاده شده است.
براي سس هم كمي پياز را نگيني خرد كنيد و سرخ كنيد ادويه بزنيد سپس كمي رب بزنيد تفت بدهيد و بعد هم چند تا گوجه كه پوستشان را گرفتيد نگيني خرد كنيد به مواد اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و اجازه بدهيد گوجه با بخار خودش پخته بشود. اگر آب زيادي نداشت مي توانيد كمي آب به سس اضافه كنيد.سعي كنيد مرغ ها را ٥ دقيقه قبل از سرو توي سس بگذاريد تا وا نرود.
سيب زميني
پودر همبر يا كتلت
ادويه
پياز
كشمش
طرز تهیه:
کمی پیاز را نگینی خرد کرده و سپسس سرخ کنید و بعد مقداری کشمش به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. سيب زميني را آب پز کرده و پس از خنک شدن آن را رنده كنيد و پودر همبر و ادويه را اضافه كنيد، خوب ورز بدهيد و در يخچال به مدت ٤٥ دقيقه بگذاريد.
بعد از مواد برداريد به صورت بيضي در بياوريد. كف دستتان كمي پهن كنيد و بينش از پياز داغ و كشمشي كه قبلاً اماده كرديد بگذاريد و ببنديدش و سعي كنيد به صورت ران مرغ در بیاورید و در روغن داغ خوب سرخ كنيد. در تصوير اول براي قسمت استخواني از خلال بزرگ هويج استفاده شده است.
براي سس هم كمي پياز را نگيني خرد كنيد و سرخ كنيد ادويه بزنيد سپس كمي رب بزنيد تفت بدهيد و بعد هم چند تا گوجه كه پوستشان را گرفتيد نگيني خرد كنيد به مواد اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و اجازه بدهيد گوجه با بخار خودش پخته بشود. اگر آب زيادي نداشت مي توانيد كمي آب به سس اضافه كنيد.سعي كنيد مرغ ها را ٥ دقيقه قبل از سرو توي سس بگذاريد تا وا نرود.