طرز تهیه نان لبنانی
چهارشنبه 28 مهر 1395 - بعضی از نان لواش ها وقتی می ماند خیلی سفت می شود، اما این نان با وجود اینکه ضخیم می شود اما بسیار نرم می ماند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
همه مواد رو رو هم میریزیم و با دست حدود ۱۰ دقیقه ورز میدیم .. یه خمیر نرم و لطیف به دست می آید، اما بدست نمیچسبد. حدود ۴۵ دقیقه می گذاریم تا استراحت کند. بعد دوباره ۵ دقیقه ورز میدهیم .. بعد خمیر را به ۸ قسمت گرد تقسیم میکنیم و با وردنه پهن میکنیم. خیلی نباید پهن بشه. به اندازه ی یک بشقاب میوه خوری یا کوچیکتر. به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا استراحت کند، بعد توی تابه تفلون روی حرارت سرخ میکنیم. نیازی به روغن ندارد.
نکته: روی شعله گاز که میگذارید مرتب زیر و رو کنید .. خودش وقتی پخت پف میکند و دولایه میشود ..سعی کنید پهن که میکنید
یکدست باشد و زیاد دست به دست نکنید .. اگه هم حین پختن یک گوشه نان سوراخ شد با یک کفگیر روی اون سوراخ را بگیرید تا هوا از توی نون خارج نشود و پف کند و دولایه بشود.
آرد | ا پاکت | نمک | نصف قاشق |
مخمر | ۸ گرم | روغن | ۱ استکان |
شیر کم پروتیین ولرم | ۲۰۰ میلی | آب ولرم | ۲۵۰ میلی |
شکر | ۱ قاشق | زعفران دم کرده | ۲ قاشق غ خ |
طرز تهیه:
همه مواد رو رو هم میریزیم و با دست حدود ۱۰ دقیقه ورز میدیم .. یه خمیر نرم و لطیف به دست می آید، اما بدست نمیچسبد. حدود ۴۵ دقیقه می گذاریم تا استراحت کند. بعد دوباره ۵ دقیقه ورز میدهیم .. بعد خمیر را به ۸ قسمت گرد تقسیم میکنیم و با وردنه پهن میکنیم. خیلی نباید پهن بشه. به اندازه ی یک بشقاب میوه خوری یا کوچیکتر. به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا استراحت کند، بعد توی تابه تفلون روی حرارت سرخ میکنیم. نیازی به روغن ندارد.
نکته: روی شعله گاز که میگذارید مرتب زیر و رو کنید .. خودش وقتی پخت پف میکند و دولایه میشود ..سعی کنید پهن که میکنید
یکدست باشد و زیاد دست به دست نکنید .. اگه هم حین پختن یک گوشه نان سوراخ شد با یک کفگیر روی اون سوراخ را بگیرید تا هوا از توی نون خارج نشود و پف کند و دولایه بشود.