طرز تهیه رول پوره
سهشنبه 29 تير 1395 - یک غذای فست فودی متفاوت برای افراد پی کی یو
مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با ۴۰میل آب مخلوط و کنار میگذاریم .بعد پوره،ارد،نمک،اویشن راباهم مخلوط میکنیم کره را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و با نوک انگشت با مواد خشکمان مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ،شیر،اب را نیز اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم .یک خمیر سبک و تقریبا چسبنده بدست می اید که در عین چسبندگی بدست نمیچسبد و منسجم است ،بعد خمیررا به شکل لول هایی به قطر انگشت درست میکنیم و 5 سانت 5 سانت برش میدهیم ،روغن داغ میکنیم و درون روغن سرخ میکنیم رول ها باید در روغن شناور باشند بعد روی دستمال گذاشته و روغن اضافه را میگیریم.
پوره سیب زمینی | 82 گرم | آب | 100 میل |
آردرژیمی | 20 گرم | کره | 20 گرم |
تخم مرغ رژیمی | 10 گرم | نمک | 6 گرم |
اب برای تخم مرغ | 40 میل | آویشن | یک پر |
شیر (هاریفن،ال پی،..) | 75 میل |
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با ۴۰میل آب مخلوط و کنار میگذاریم .بعد پوره،ارد،نمک،اویشن راباهم مخلوط میکنیم کره را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و با نوک انگشت با مواد خشکمان مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ،شیر،اب را نیز اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم .یک خمیر سبک و تقریبا چسبنده بدست می اید که در عین چسبندگی بدست نمیچسبد و منسجم است ،بعد خمیررا به شکل لول هایی به قطر انگشت درست میکنیم و 5 سانت 5 سانت برش میدهیم ،روغن داغ میکنیم و درون روغن سرخ میکنیم رول ها باید در روغن شناور باشند بعد روی دستمال گذاشته و روغن اضافه را میگیریم.