طرز تهیه خمیر پیتزا
شنبه 08 خرداد 1395 - خمیر پیتزا را می توانید در خانه به روش رژیمی تهیه کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. بعد دستتان را چرب کنید و خمیر را به هر صورتی که می خواهید فرم دهید. 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید و سپس آن را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.
نکته 1 : در این دستور از آرد لو پروفین استفاده شده که آرد آن در حدود 500 گرم و مخمر آن 8 گرم (یک قاشق غذا خوری) می باشد.
نکته 2 : اگر سبوس ندارید می توانید استفاده نکنید.
آرد |
یک کارتن | سرکه سفید | یک قاشق غذا خوری |
مخمر | مخمر همراه آرد | روغن |
سه قاشق غذا خوری |
عسل یا شکر | یک قاشق غذا خوری | جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
پکینگ پودر |
یک قاشق غذا خوری | آب یا مخلوط آب و شیر |
400 میلی لیتر |
نمک |
یک قاشق چای خوری | سبوس | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. بعد دستتان را چرب کنید و خمیر را به هر صورتی که می خواهید فرم دهید. 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید و سپس آن را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.
نکته 1 : در این دستور از آرد لو پروفین استفاده شده که آرد آن در حدود 500 گرم و مخمر آن 8 گرم (یک قاشق غذا خوری) می باشد.
نکته 2 : اگر سبوس ندارید می توانید استفاده نکنید.