پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
طرز تهیه خمیر پیتزا
طرز تهیه خمیر پیتزا
شنبه 08 خرداد 1395 - خمیر پیتزا را می توانید در خانه به روش رژیمی تهیه کنید.
مواد لازم:

آرد 
یک کارتن سرکه سفید یک  قاشق غذا خوری
مخمر مخمر همراه آرد روغن
سه  قاشق غذا خوری
عسل یا شکر یک قاشق غذا خوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پکینگ پودر
یک  قاشق غذا خوری آب یا مخلوط آب و شیر
400 میلی لیتر
نمک
یک قاشق چای خوری سبوس 2 قاشق غذا خوری
   
 
  طرز تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. بعد دستتان را چرب کنید و خمیر را به هر صورتی که می خواهید فرم دهید. 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید و سپس آن را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.

نکته 1 : در این دستور از آرد لو پروفین استفاده شده که آرد آن در حدود 500 گرم و مخمر آن 8 گرم (یک قاشق غذا خوری) می باشد.

نکته 2 : اگر سبوس ندارید می توانید استفاده نکنید.