طرز تهیه بسکوییت نارگیلی
پنجشنبه 26 فروردين 1395 - این هم دستور یک بسکوییت بسیار خوشمزه برای کسانی که عاشق طعم نارگیل هستند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را در ظرفی می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم، بعد کره گیاهی را که به دمای محیط رسیده را تکه کرده و روی آرد می ریزیم و با دست یا غذاساز مخلوط کرده و خمیر درست می کنیم. بعد خمیر را در پلاستیک گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. بعد از آن از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و گرد می کنیم و در سینی که کاغذ روغنی گذاشته ایم می چینیم. بعد با پشت چنگال روی خمیرها فشار داده تا فرم بگیرد. بعد آن را در فر که از قبل گرم کرده ایم با 175 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه می پزیم.
آرد رژیمی | 205 گرم | وانیل شکری | 2 ق چ |
کره گیاهی |
125 گرم | نمک | یک پر |
پودر قند |
50 گرم | پودر نارگیل | 25 گرم |
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را در ظرفی می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم، بعد کره گیاهی را که به دمای محیط رسیده را تکه کرده و روی آرد می ریزیم و با دست یا غذاساز مخلوط کرده و خمیر درست می کنیم. بعد خمیر را در پلاستیک گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. بعد از آن از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و گرد می کنیم و در سینی که کاغذ روغنی گذاشته ایم می چینیم. بعد با پشت چنگال روی خمیرها فشار داده تا فرم بگیرد. بعد آن را در فر که از قبل گرم کرده ایم با 175 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه می پزیم.