طرز تهیه شیرینی مربایی
چهارشنبه 25 فروردين 1395 - شیرینی مربایی یک شیرینی بسیار لذیذ است که می توانید آن را به عنوان عصرانه با چای میل کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
کره، پودر قند و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی می زنیم تا نرم و سبک شود. آرد را الک کرده و در دو مرحله به کره اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و 30 دقیقه استراحت می دهیم، بعد آن را دوباره کمی ورز داده و لای کاغذ روغنی با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. شیرینی ها باید زوج باشند. وسط نصف شیرینی ها را قالب کوچکتر زده تا میان تهی شود (در صورت دلخواه).
سپس شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده میچینیم. حال آنا را در فر که از قبل گرم کرده ایم با 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. در صورت تمایل می توانید به خمیر رنگ مجاز خوراکی بیفزایید. بعد از خنک شدن روی شیرینی مربای مارمالاد با طعم دلخواه می زنید و شیرینی دوم را رویش می گذارید.
نکته: تمام مواد 59 تا فی دارد.
آرد رژِیمی |
180 گرم |
کره |
100 گرم |
پودر قند |
40 گرم |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
مربای مارمالاد یا معمولی | به میزان لازم |
طرز تهیه:
کره، پودر قند و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی می زنیم تا نرم و سبک شود. آرد را الک کرده و در دو مرحله به کره اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و 30 دقیقه استراحت می دهیم، بعد آن را دوباره کمی ورز داده و لای کاغذ روغنی با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. شیرینی ها باید زوج باشند. وسط نصف شیرینی ها را قالب کوچکتر زده تا میان تهی شود (در صورت دلخواه).
سپس شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده میچینیم. حال آنا را در فر که از قبل گرم کرده ایم با 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. در صورت تمایل می توانید به خمیر رنگ مجاز خوراکی بیفزایید. بعد از خنک شدن روی شیرینی مربای مارمالاد با طعم دلخواه می زنید و شیرینی دوم را رویش می گذارید.
نکته: تمام مواد 59 تا فی دارد.