پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
طرز تهیه شیرینی انگشتی
طرز تهیه شیرینی انگشتی
شنبه 21 فروردين 1395 - شیرینی انگشتی یک بسکوئیت بسیار لذیذ است که می توان از آن به عنوان شیرینی عید هم استفاده کرد.
مواد لازم:

آرد رژیمی 120 گرم کره 
90 گرم
آرد برنج
10 گرم زعفران دم کرده نصف قاشق چایخوری
پودر قند
30 گرم    

طرز تهیه:
تمام مواد خشک را با هم الک می کنیم. بعد کره را خرد کرده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد به دست آید. از خمیر به اندازه بزرگتر از فندق برداشته کف دست فرم داده و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده می چینیم. بعد سینی را در فر که قبلا گرم کرده ایم با 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. بعد شیرینی ها را از فر درآورده، می گذاریم تا خنک شوند.

در صورت دلخواه می توانیم مقداری شکلات رژیمی را به صورت بن ماری ذوب کنیم و روی شیرینی یا یک طرف شیرینی بریزیم.
نکته: تمام مواد 87 فی دارد.