طرز تهیه شیرینی انگشتی
شنبه 21 فروردين 1395 - شیرینی انگشتی یک بسکوئیت بسیار لذیذ است که می توان از آن به عنوان شیرینی عید هم استفاده کرد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را با هم الک می کنیم. بعد کره را خرد کرده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد به دست آید. از خمیر به اندازه بزرگتر از فندق برداشته کف دست فرم داده و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده می چینیم. بعد سینی را در فر که قبلا گرم کرده ایم با 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. بعد شیرینی ها را از فر درآورده، می گذاریم تا خنک شوند.
در صورت دلخواه می توانیم مقداری شکلات رژیمی را به صورت بن ماری ذوب کنیم و روی شیرینی یا یک طرف شیرینی بریزیم.
نکته: تمام مواد 87 فی دارد.
آرد رژیمی | 120 گرم | کره |
90 گرم |
آرد برنج |
10 گرم | زعفران دم کرده | نصف قاشق چایخوری |
پودر قند |
30 گرم |
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را با هم الک می کنیم. بعد کره را خرد کرده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد به دست آید. از خمیر به اندازه بزرگتر از فندق برداشته کف دست فرم داده و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده می چینیم. بعد سینی را در فر که قبلا گرم کرده ایم با 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. بعد شیرینی ها را از فر درآورده، می گذاریم تا خنک شوند.
در صورت دلخواه می توانیم مقداری شکلات رژیمی را به صورت بن ماری ذوب کنیم و روی شیرینی یا یک طرف شیرینی بریزیم.
نکته: تمام مواد 87 فی دارد.