طرز تهیه پاکورا
شنبه 01 اسفند 1394 - پاکورا یک غذای هندی پاکستانی است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
آرد رژیمی را در ظرفی می ریزیم، سپس پیاز را روی آن خرد یا رنده می کنیم. پس از آن ادویه جات را اضافه می کنیم و سپس خمیر ترش و گشنیز را اضافه می کنیم. تمام مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم، و در آخر آب اضافه کرده تا به غلظت ماست برسد. خمیر به دست آمده را یک ساعت می گذاریم تا ور بیاید، بعد مثل کوکو سرخ می کنیم.
آرد رژیمی |
100 گرم | خمیر ترش | کمی |
آب |
100 میلی لیتر | نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز متوسط |
یک عدد | گشنیز خرد شده | به میزان لازم |
طرز تهیه:
آرد رژیمی را در ظرفی می ریزیم، سپس پیاز را روی آن خرد یا رنده می کنیم. پس از آن ادویه جات را اضافه می کنیم و سپس خمیر ترش و گشنیز را اضافه می کنیم. تمام مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم، و در آخر آب اضافه کرده تا به غلظت ماست برسد. خمیر به دست آمده را یک ساعت می گذاریم تا ور بیاید، بعد مثل کوکو سرخ می کنیم.