پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
طرز تهیه پاکورا
طرز تهیه پاکورا
شنبه 01 اسفند 1394 - پاکورا یک غذای هندی پاکستانی است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد.

مواد لازم:

آرد رژیمی 
100 گرم خمیر ترش کمی
آب 
100 میلی لیتر نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
پیاز متوسط
یک عدد گشنیز خرد شده به میزان لازم

            
طرز تهیه:

آرد رژیمی را در ظرفی می ریزیم، سپس پیاز را روی آن خرد یا رنده می کنیم. پس از آن ادویه جات را اضافه می کنیم و سپس خمیر ترش و گشنیز را اضافه می کنیم. تمام مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم، و در آخر آب اضافه کرده تا به غلظت ماست برسد. خمیر به دست آمده را یک ساعت
می گذاریم تا ور بیاید، بعد مثل کوکو سرخ می کنیم.