طرز تهیه ته چین
شنبه 17 بهمن 1394 - ته چین از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه است. با این دستور افراد پی کی یو نیز از خوردن چنین غذای خوشمزه ای بهره مند می شوند.
مواد لازم:
برنج 70 گرم
ماست پر چرب 5 قاشق غذا خوری
پودر تخم مرغ یک قاشق غذا خوری
بادمجان یا قارچ به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را مثل حالت عادی که می خواهید درست کنید، بجوشانید و صاف کنید. هم زمان یک قاشق غذا خوری پودر تخم مرغ را با دو قاشق غذا خوری آب به خوبی مخلوط کنید، سپس 5 قاشق غذاخوری ماست پر چرب را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. پس از آن زعفرانی را که از قبل به مدت 10 دقیقه دم کشیده به مخلوط ماست و پودر تخم مرغ اضافه کنید. برنجی را که صاف کردید به خوبی با مواد مخلوط کنید. ته یک قابلمه تفلون را روغن بریزید و دیواره های آن را به خوبی چرب کنید. پس از آن برنج را که به خوبی با مواد مخلوط شده در قابلمه می ریزید و مرتب فشار دهید که حالت منسجم پیدا کند. نیمی از برنج را که ریختید یا قارچ سرخ شده و یا بادمجان سرخ شده را روی برنج بچینید و دوباره مواد را فشار دهید. بعد باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید. قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید. بخار که داخل قابلمه پیچید، زیر قابلمه شعله پخش قرار دهید و به مدت یک ساعت صبر کنید. بعد از یک ساعت شعله گاز را خاموش کنید. به مدت 10 دقیقه دم کنی روی سر قابلمه قرار دهید تا عرق کند. بعد دو طرف قابلمه را تکان دهید، هنگامی که از جدا شدن ته چین از قابلمه اطمینان حاصل کردید، آن را در سینی یا بشقاب برگردانید.
برنج 70 گرم
ماست پر چرب 5 قاشق غذا خوری
پودر تخم مرغ یک قاشق غذا خوری
بادمجان یا قارچ به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را مثل حالت عادی که می خواهید درست کنید، بجوشانید و صاف کنید. هم زمان یک قاشق غذا خوری پودر تخم مرغ را با دو قاشق غذا خوری آب به خوبی مخلوط کنید، سپس 5 قاشق غذاخوری ماست پر چرب را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. پس از آن زعفرانی را که از قبل به مدت 10 دقیقه دم کشیده به مخلوط ماست و پودر تخم مرغ اضافه کنید. برنجی را که صاف کردید به خوبی با مواد مخلوط کنید. ته یک قابلمه تفلون را روغن بریزید و دیواره های آن را به خوبی چرب کنید. پس از آن برنج را که به خوبی با مواد مخلوط شده در قابلمه می ریزید و مرتب فشار دهید که حالت منسجم پیدا کند. نیمی از برنج را که ریختید یا قارچ سرخ شده و یا بادمجان سرخ شده را روی برنج بچینید و دوباره مواد را فشار دهید. بعد باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید. قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید. بخار که داخل قابلمه پیچید، زیر قابلمه شعله پخش قرار دهید و به مدت یک ساعت صبر کنید. بعد از یک ساعت شعله گاز را خاموش کنید. به مدت 10 دقیقه دم کنی روی سر قابلمه قرار دهید تا عرق کند. بعد دو طرف قابلمه را تکان دهید، هنگامی که از جدا شدن ته چین از قابلمه اطمینان حاصل کردید، آن را در سینی یا بشقاب برگردانید.