طرز تهیه ران گیاهی
دوشنبه 12 بهمن 1394 - ران گیاهی یک خلاقیت در آشپزی گیاهی برای مشابه سازی با غذاهای گوشتی می باشد.
مواد لازم:
هویج رنده شده
قارچ
کلم بروکلی
ذرت
پیاز
نان تست
ادویه
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کنید، تفت دهید، ادویه بزنید، و هویجی که با رنده درشت رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب هویج بخار شود. بعد قارچ و بعد هم بروکلی را که ریز خرد کردید اضافه کنید و در آخر ذرت را به مواد اضافه کنید. مواد را کنار بگذارید. یک ورق نان تست را با وردنه یا گوشتکوب پهن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق وسط نان بریزید. در یک گوشه نان یک خلال درشت هویج قرار بدهید، طوری که نیمی از خلال هویج داخل نان باشد و نیمی از آن بیرون باشد. حال همه گوشه ها را به همان سمت بیاورید و با دست فرم دهید. اگر قسمتی از نان باز شد با دست فرم بدهید. لبه های نان که اطراف هویج را گرفتند خوب با دست فشار دهید. در یک کاسه کوچک گود روغن بریزید. روغن که حسابی داغ شد، یکی یکی سرخ کنید.
هویج رنده شده
قارچ
کلم بروکلی
ذرت
پیاز
نان تست
ادویه
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کنید، تفت دهید، ادویه بزنید، و هویجی که با رنده درشت رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب هویج بخار شود. بعد قارچ و بعد هم بروکلی را که ریز خرد کردید اضافه کنید و در آخر ذرت را به مواد اضافه کنید. مواد را کنار بگذارید. یک ورق نان تست را با وردنه یا گوشتکوب پهن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق وسط نان بریزید. در یک گوشه نان یک خلال درشت هویج قرار بدهید، طوری که نیمی از خلال هویج داخل نان باشد و نیمی از آن بیرون باشد. حال همه گوشه ها را به همان سمت بیاورید و با دست فرم دهید. اگر قسمتی از نان باز شد با دست فرم بدهید. لبه های نان که اطراف هویج را گرفتند خوب با دست فشار دهید. در یک کاسه کوچک گود روغن بریزید. روغن که حسابی داغ شد، یکی یکی سرخ کنید.