پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
طرز تهیه پودینگ هندوانه
طرز تهیه پودینگ هندوانه
شنبه 03 بهمن 1394 - پودینگ هندوانه می تواند یک دسر عالی و بسیار خوشمزه برای شب یلدا باشد.
مواد لازم:
آب هندوانه           نیم لیتر
شکر قهوه ای        50 گرم
نشاسته ذرت       40 گرم
پودر دارچین        یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه:
ابتدا نشاسته ذرت، شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه می کنید تا روان شود. سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند. قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

نکته: برای گرفتن آب هندوانه آن را داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد کنید تا کاملا زلال شود.

نکته: در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز به مواد اضافه کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.