شنبه 23 نوامبر 2024 - 03 آذر 1403
طرز تهیه نان باگت
طرز تهیه نان باگت
دوشنبه 28 دي 1394 - در ابتدا دو قاشق سبوس را در 400 میلی آب گرم می ریزیم و با شکر و مخمر به مدت 5 دقیقه میگذاریم بماند. بعد روغن زیتون را اضافه می کنیم. دقت کنید که آب داغ نباشد، در غیر اینصورت سبوس لعاب نمی اندازد.
طرز تهیه نان باگت:

مواد لازم:
آرد                       500 گرم
مخمر                     8   گرم
شکر                     یک قاشق غذاخوری
نمک                      نصف قاشق غذاخوری
سبوس اسفرزه       دو قاشق غذاخوری
آب                       400 میلی لیتر
روغن زیتون            نصف استکان


طرز تهیه:
در ابتدا دو قاشق سبوس را در 400 میلی آب گرم می ریزیم و با شکر و مخمر به مدت 5 دقیقه میگذاریم بماند. بعد روغن زیتون را اضافه می کنیم. دقت کنید که آب داغ نباشد، در غیر اینصورت سبوس لعاب نمی اندازد. بعد این مایع را به آرد اضافه می کنیم. اول با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس با دست خوب ورز می دهیم که یکدست شود. یک خمیر نرم و تقریبا شل درست می شود. خمیر نباید سفت باشد. بعد خمیر را به هر شکلی که دوست داریم فرم می دهیم. فقط دستمان را کمی با روغن زیتون چرب می کنیم. کف سینی فر را هم حتما چرب می کنیم. می گذاریم تا خمیر ربع ساعت ور بیاید، بعد حدود 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار می دهیم.

نکته 1: گرم بودن آب خیلی مهم است. آب باید به قدری گرم باشد که وقتی انگشتمان را داخلش می کنیم، انگشتمان نسوزد.

نکته 2: می شود به این خمیر فرم سنگک یا بربری هم داد.