طرز تهیه کیک سیب
يكشنبه 27 دي 1394 - ابتدا سیب ها را پوست کنده، به 4 قسمت تقسیم می کنیم، شسته و کنار می گذاریم. شکر، وانیل و کره گیاهی را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. . .
مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را پوست کنده، به 4 قسمت تقسیم می کنیم، شسته و کنار می گذاریم. شکر، وانیل و کره گیاهی را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. بعد تمام مواد خشک را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم. مواد خشک را کم کم به مخلوط کره می ریزیم و به نوبت آب و آب پرتقال را هم اضافه می کنیم تا خمیر یکدست و لطیف شود. کف قالب گردی را کاغذ روغنی پهن کرده، و خمیر را داخل آن می ریزیم و رویش را صاف می کنیم.
بعد سیب ها را از پشت برش زده و به ترتیب روی خمیر می گذاریم و آرام فشار می دهیم. بعد آن را در فر که از قبل گرم کردیم با درجه 180 سانتی گراد به مدت 55 دقیقه قرار می دهیم. پس از آن کیک را از فر درآورده، می گذاریم خنک شود، بعد روی آن را با پودر قند تزئین می کنیم.
نکته: برای خوش طعم تر شدن کیک می توانیم سیب ها را از قبل در دارچین قرار دهیم.
آرد رژِیمی سمپر | 400 گرم | آب پرتقال |
100 میلی لیتر |
سیب پوست کنده | 300 گرم | پودر تخم مرغ |
10 گرم |
کره گیاهی |
200 گرم | پکینگ پودر | 4 گرم |
شکر | 175 گرم | وانیل | 2 قاشق چایخوری |
آب |
200 میلی لیتر |
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را پوست کنده، به 4 قسمت تقسیم می کنیم، شسته و کنار می گذاریم. شکر، وانیل و کره گیاهی را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. بعد تمام مواد خشک را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم. مواد خشک را کم کم به مخلوط کره می ریزیم و به نوبت آب و آب پرتقال را هم اضافه می کنیم تا خمیر یکدست و لطیف شود. کف قالب گردی را کاغذ روغنی پهن کرده، و خمیر را داخل آن می ریزیم و رویش را صاف می کنیم.
بعد سیب ها را از پشت برش زده و به ترتیب روی خمیر می گذاریم و آرام فشار می دهیم. بعد آن را در فر که از قبل گرم کردیم با درجه 180 سانتی گراد به مدت 55 دقیقه قرار می دهیم. پس از آن کیک را از فر درآورده، می گذاریم خنک شود، بعد روی آن را با پودر قند تزئین می کنیم.
نکته: برای خوش طعم تر شدن کیک می توانیم سیب ها را از قبل در دارچین قرار دهیم.