شنبه 23 نوامبر 2024 - 03 آذر 1403
طرز تهیه بسکوییت کره ای
طرز تهیه بسکوییت کره ای
يكشنبه 27 دي 1394 - شکر و آرد و وانیل را مخلوط کرده و روی میز میریزیم. یک حفره وسط آرد ایجاد می کنیم. کره را به دمای محیط می رسانیم و سپس آن را تکه کرده و دور آرد می ریزیم.
مواد لازم:

آرد رژِیمی 150 گرم آب
30 میلی لیتر
وانیل شکری 2 قاشق چایخوری شکر 60 گرم
پودر تخم مرغ 5 گرم کره 75 گرم










طرز تهیه:


شکر و آرد و وانیل را مخلوط کرده و روی میز میریزیم. یک حفره وسط آرد ایجاد می کنیم. کره را به دمای محیط می رسانیم و سپس آن را تکه کرده و دور آرد می ریزیم. پودر تخم مرغ را با 30 میلی آب در ظرفی ریخته، خوب هم می زنیم تا حل شود، بعد آن را وسط حفره آرد می ریزیم و با دست خمیر می کنیم. خمیر را در پلاستیک گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از آن خمیر را روی کاغذ روغنی یا روی میز باز کرده و قالب می زنیم. بعد قالب ها را در فر که از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه می پزیم. در صورت دلخواه می توانیم از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنیم.