طرز تهیه بسکوییت ببری
شنبه 26 دي 1394 - ابتدا سه قاشق آب را روی پودر تخم مرغ ریخته، خوب هم می زنیم و کنار می گذاریم. کره، وانیل و شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی هم می زنیم تا کره سبک و نرم شود . . .
مواد لازم:
کره |
120گرم | پودر کاکائو |
یک قاشق چایخوری |
آرد رژِیمی سمپر | 250 گرم | آب | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل |
1/2 قاشق چایخوری | آرد ذرت | 10 گرم |
پکینگ پودر |
1/4 قاشق چایخوری | پودر شکر | 50 گرم |
پودر نسکافه |
1/2 قاشق چایخوری | پودر تخم مرغ |
5 گرم |
طرز تهیه:
ابتدا سه قاشق آب را روی پودر تخم مرغ ریخته، خوب هم می زنیم و کنار می گذاریم. کره، وانیل و شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی هم می زنیم تا کره سبک و نرم شود، بعد پودر تخم مرغ هم زده را داخل کره ریخته و 2 دقیقه هم می زنیم. آرد ذرت، پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و کم کم داخل مواد ریخته هم می زنیم، بعد با دست آن را ورز می دهیم. خمیر را داخل پلاستیک گذاشته، در جای خنک میگذاریم تا استراحت کند.
بعد از خمیر دو تکه به اندازه گردو برمیداریم. یکی را پودر کاکائو و دیگری را پودر قهوه فوری که با یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده می زنیم. خمیر سفید را روی سطح آرد پاشیده باز میکنیم. بعد از خمیر قهوه ای و نسکافه ای تکه کرده و روی خمیر سفید می گذاریم و با وردنه رویش می کشیم تا صاف شود، بعد با قالب برش می زنیم و در سینی فر می چینیم و در فر که از قبل آن را گرم کردیم با حرارت 180 درجه و به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم.
نکته: برای رنگی کردن بسکوییت ببری می توانید از رنگ های مجاز خوراکی مثل زعفران هم استفاده کنید.
نکته: کل مواد مصرف شده 110 فی دارد. از این مواد می توان در حدود 40 بسکوییت درست کرد.
ابتدا سه قاشق آب را روی پودر تخم مرغ ریخته، خوب هم می زنیم و کنار می گذاریم. کره، وانیل و شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی هم می زنیم تا کره سبک و نرم شود، بعد پودر تخم مرغ هم زده را داخل کره ریخته و 2 دقیقه هم می زنیم. آرد ذرت، پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و کم کم داخل مواد ریخته هم می زنیم، بعد با دست آن را ورز می دهیم. خمیر را داخل پلاستیک گذاشته، در جای خنک میگذاریم تا استراحت کند.
بعد از خمیر دو تکه به اندازه گردو برمیداریم. یکی را پودر کاکائو و دیگری را پودر قهوه فوری که با یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده می زنیم. خمیر سفید را روی سطح آرد پاشیده باز میکنیم. بعد از خمیر قهوه ای و نسکافه ای تکه کرده و روی خمیر سفید می گذاریم و با وردنه رویش می کشیم تا صاف شود، بعد با قالب برش می زنیم و در سینی فر می چینیم و در فر که از قبل آن را گرم کردیم با حرارت 180 درجه و به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم.
نکته: برای رنگی کردن بسکوییت ببری می توانید از رنگ های مجاز خوراکی مثل زعفران هم استفاده کنید.
نکته: کل مواد مصرف شده 110 فی دارد. از این مواد می توان در حدود 40 بسکوییت درست کرد.