طرز تهیه سیب زمینی توپی
سهشنبه 21 مهر 1394 - ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را جدا کرده و رنده می کنیم.
طرز تهیه سیب زمینی توپی
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
پودر لیمو به میزان دلخواه
آرد نان باگت به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را جدا کرده و رنده می کنیم. پودر لیمو، نمک و فلفل و
زردچوبه را اضافه می کنیم. در این حالت سیب زمینی ها کمی به کف دست می چسبد. برای اجتناب از این موضوع کمی آرد نان باگت یا آرد سوخاری به موادمان اضافه می کنیم، و مواد را به خوبی با دستمان ورز می دهیم. حالت چسبندگی مواد برطرف خواهد شد. مواد تهیه شده را برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. پس از یک ساعت مواد را در می آوریم و آنرا به شکل توپ با اندازه دلخواه در می آوریم. حال سیب زمینی های توپی را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
پودر لیمو به میزان دلخواه
آرد نان باگت به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را جدا کرده و رنده می کنیم. پودر لیمو، نمک و فلفل و
زردچوبه را اضافه می کنیم. در این حالت سیب زمینی ها کمی به کف دست می چسبد. برای اجتناب از این موضوع کمی آرد نان باگت یا آرد سوخاری به موادمان اضافه می کنیم، و مواد را به خوبی با دستمان ورز می دهیم. حالت چسبندگی مواد برطرف خواهد شد. مواد تهیه شده را برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. پس از یک ساعت مواد را در می آوریم و آنرا به شکل توپ با اندازه دلخواه در می آوریم. حال سیب زمینی های توپی را داخل روغن داغ سرخ می کنیم.