طرز تهیه کوفته هلو
پنجشنبه 28 خرداد 1394 - پیاز را رنده کرده و سپس با پودر همبر و دارچین ورز می دهیم. سپس یک قاشق غذا خوری از مایع مخلوط شده را برداشته گرد کرده و در داخل آن کمی پیاز داغ و کشمش می گذاریم. . .
طرز تهیه کوفته هلو
مواد لازم:
طرز تهیه:
پیاز داغ و کشمش را از قبل تهیه می کنیم. پیاز را رنده کرده و سپس با پودر همبر و دارچین ورز می دهیم. سپس یک قاشق غذا خوری از مایع مخلوط شده را برداشته گرد کرده و در داخل آن کمی پیاز داغ و کشمش می گذاریم و دوباره آن را به صورت گرد می پیچیم. همزمان با شروع کار مقداری آب همراه برنج را روی گاز گداشته تا به جوش آید و برنج در آب نرم شود.سپس شکر را به آب اضافه کرده و بعد آبلیمو آن را می چشیم تا مزه ای ملس داشته باشد. بعد کوفته های پیچیده شده را درون روغن سرخ کرده و به آب برنج، شکر و آبلیمو اضافه می کنیم.(چهار دقیقه جوش کافیست)و در انتهانعنا داغ را اضافه می کنیم.
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار غذا بر حسب گرم |
میزان فنیل آلانین |
برنج | 12 | |
پودر همبر رژیمی | 130 | |
پیاز | 56 | |
پیاز داغ | 56 | |
شکر | 35 | |
نعنا داغ | 3 | |
کشمش | 10 | |
آبلیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه:
پیاز داغ و کشمش را از قبل تهیه می کنیم. پیاز را رنده کرده و سپس با پودر همبر و دارچین ورز می دهیم. سپس یک قاشق غذا خوری از مایع مخلوط شده را برداشته گرد کرده و در داخل آن کمی پیاز داغ و کشمش می گذاریم و دوباره آن را به صورت گرد می پیچیم. همزمان با شروع کار مقداری آب همراه برنج را روی گاز گداشته تا به جوش آید و برنج در آب نرم شود.سپس شکر را به آب اضافه کرده و بعد آبلیمو آن را می چشیم تا مزه ای ملس داشته باشد. بعد کوفته های پیچیده شده را درون روغن سرخ کرده و به آب برنج، شکر و آبلیمو اضافه می کنیم.(چهار دقیقه جوش کافیست)و در انتهانعنا داغ را اضافه می کنیم.