جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
طرز تهیه کوفته هلو
طرز تهیه کوفته هلو
پنج‌شنبه 28 خرداد 1394 - پیاز را رنده کرده و سپس با پودر همبر و دارچین ورز می دهیم. سپس یک قاشق غذا خوری از مایع مخلوط شده را برداشته گرد کرده و در داخل آن کمی پیاز داغ و کشمش می گذاریم. . .
طرز تهیه کوفته هلو 


مواد لازم:

مواد لازم مقدار غذا بر حسب گرم
میزان فنیل آلانین
برنج 12  
پودر همبر رژیمی 130  
پیاز 56  
پیاز داغ 56  
شکر 35  
نعنا داغ 3  
کشمش 10  
آبلیمو به میزان لازم  


طرز تهیه:

پیاز داغ و کشمش را از قبل تهیه می کنیم. پیاز را رنده کرده و سپس با پودر همبر و دارچین ورز می دهیم. سپس یک قاشق غذا خوری از مایع مخلوط شده را برداشته گرد کرده و در داخل آن کمی پیاز داغ و کشمش می گذاریم و دوباره آن را به صورت گرد می پیچیم. همزمان با شروع کار مقداری آب همراه برنج را روی گاز گداشته تا به جوش آید و برنج در آب نرم شود.سپس شکر را به آب اضافه کرده و بعد آبلیمو آن را می چشیم تا مزه ای ملس داشته باشد. بعد کوفته های پیچیده شده را درون روغن سرخ کرده و به آب برنج، شکر و آبلیمو اضافه می کنیم.(چهار دقیقه جوش کافیست)و در انتهانعنا داغ را اضافه می کنیم.