جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
طرز تهیه کدو سبز شکم پر
طرز تهیه کدو سبز شکم پر
دوشنبه 25 خرداد 1394 - ابتدا ته کدو را ببرید و آن را از بلندی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل آن را با قاشق خالی کنید. سبزیجات را ریز ریز کنید...
طرز تهیه کدو سبز شکم پر

مواد لازم:
150 گرم کدو
10 گرم پیاز (خرد شده)
یک حبه سیر (خرد شده)
35 گرم پودر برگر می والیا (MEVALIA)
45 ml آب
2 قاشق چایخوری روغن
یک قطعه کراستینی می والیا (MEVALIA Crostini)
15 گرم کره
10 گرم پودر نان می والیا (MEVALIA)
100 گرم گوجه فرنگی
نمک، فلفل، روغن برای سرخ کردن
2 قاشق چایخوری آب

طرز تهیه:

ابتدا ته کدو را ببرید و آن را از بلندی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل آن را با قاشق خالی کنید. سبزیجات را ریز ریز کنید.
آب و روغن را به پودر همبر اضافه کرده و بگذارید تا بماند.
مواد توشکمی را با سیر و پیاز تفت دهید. پودر همبر و چاشنی را اضافه کنید. هر دو نیمه کدو را با خمیر پر کنید.
کراستینی را به خوبی خرد کنید و با نمک و فلفل ترکیب کنید. و آن را به طور مساوی بین نیمه های کدو تقسیم کنید.
هر دو نیمه کدو را داخل ظرف پیرکسی که از قبل با روغن چرب شده قرار دهید، و ظرف را به مدت 25 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر قرار دهید.
کره را ذوب کنید، و با استفاده از پودر نان خمیر درست کنید. با آب گوجه فرنگی آنرا آبدار کنید. اگر نیاز بود به آن آب، و نمک و فلفل اضافه کنید و آنرا سرو کنید.

نکته: این غذا را می توانیداز یک روز قبل آماده کنید و آنرا در یخچال نگهداری کنید.

منبع: http://www.mevalia.com
مترجم: اعظم رفیعی