جمعه 29 مارچ 2024 - 10 فروردين 1403
طرز تهیه دمپخت شيرازي
طرز تهیه دمپخت شيرازي
يكشنبه 26 آبان 1392 - دمپخت یکی از غذاهای بسیار لذیذ شیرازی است که معمولا در زمستان و به همراه ترشی، استفاده می شود.
طرز تهیه دمپخت شيرازي

مواد لازم:

برنج            4 پيمانه

پياز            1 عدد

سير          3 حبه

كلم برگ   1 عدد كوچك

هويج متوسط   2 عدد

عدس           1 پيمانه

سبزي         به مقدار لازم شويد،ريحون،ترخون،جعفري

نمك، فلفل، زردچوبه    به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا پياز ها رو به صورت خلال خرد كرده و سزخ كنيد.وقتي كمي نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدهيد. سیرهای خرد شده را بعد از آن اضافه كنيد. هويج رو هم اضافه كرده و كمي تفت بدهيد. عدس خیس کرده را به مواد اضافه كرده ،نمك و فلفل و ادويه بزنيد و حدود دو ليوان آب روي آن بريزيد. کلم برگ را با سبزی به مواد اضافه کرده، اجازه دهید در حدود 20 دقیقه بجوشد. اگر سبزي شما خشك بود، سبزي را با برنج اضافه كنيد. در پایان برنج شسته شده را اضافه کنید. در  صورت نياز نمك اضافه كنيد. وقتي آب برنج كاملا به خورد برنج رفت،دم کنی را روي برنج بگذاريد و زمان بدهيد تا برنج دم بكشد، و پس از آن كمي روغن داغ روي برنج بريزيد و دمپخت را نوش جان كنيد.