طرز تهیه شله زرد
يكشنبه 26 آبان 1392 - شله زرد از دسرهای بسیار خوشمزه و شیرین است، که اکثر بچه ها از خوردن آن لذت می برند.
طرز تهیه شله زرد:
مواد لازم:
برنج یک پیمانه
آب 10 پیمانه
شکر 3 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
روغن مایع 1/3 پیمانه
پودر نارگیل و دارچین به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود. سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال و پودر نارگیل تزیین می کنیم.
مواد لازم:
برنج یک پیمانه
آب 10 پیمانه
شکر 3 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
روغن مایع 1/3 پیمانه
پودر نارگیل و دارچین به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود. سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال و پودر نارگیل تزیین می کنیم.