طرز تهیه ترحلوا
يكشنبه 23 تير 1392 - مواد ترحلوا را مدام باید هم بزنید که خیلی خوب با هم مخلوط شود و گلوله ای شکل نشود.
طرز تهیه ترحلوا
مواد لازم:
آرد برنج نصف پیمانه
شیر رژیمی ۷ پیمانه
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۲پیمانه
شکر ۲/۵ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پیمانه شما به خودتان بستگی دارد، هم می توانید از یک لیوان استفاده کنید، و هم می توانید از یک استکان کوچک استفاده کنید، اما از هر پیمانه ای که استفاده کردید، تمام مواد را با همان پیمانه اندازه بگیرید.
طرز تهیه:
آرد برنج و شیر را قبل از اینکه روی گاز بذاریم مخلوط میکنیم بعد روی گاز قرار می دهیم. در ظرف دیگر نشاسته و آب را مخلوط میکنیم بعد به موادی که روی گاز هست اضافه میکنیم، آنقدر مواد را هم میزنیم تا یکدست شود، وقتی مواد یکدست شد شکر را اضافه میکنیم، بعد گلاب را اضافه میکنیم، وقتی دیدیم قل قل میزند گاز را خامش میکنیم و مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم،میتوانیم نیمی از مواد را در زعفران مخلوط کنیم تا موادمان ۲ رنگ شود.
نیم ساعت مواد را در می گذاریم تاکمی سرد شود، بعد از آن، مواد را تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد، و بعد از ان، می توانیم آن را به شکل لوزی برش دهیم. پس از آن داخل هر ظرفی که می خواهید سرو کنید مواد را قرار دهید.
اگر مواد را داخل ظرف در بسته نگه دارید، به مدت یک هفته می توانید بدون هیچ تغییر مزه ای از آن استفاده کنید.
نکته1: مواد ترحلوا را مدام باید هم بزنید که خیلی خوب با هم مخلوط شود و گلوله ای شکل نشود.
نکته2: برای شیر، می توانید پودر شیر کالولیپید را با آب مخلوط کنید، و یا اینکه از شیرهای رژیمی کم پروتئین استفاده کنید.
مواد لازم:
آرد برنج نصف پیمانه
شیر رژیمی ۷ پیمانه
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۲پیمانه
شکر ۲/۵ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پیمانه شما به خودتان بستگی دارد، هم می توانید از یک لیوان استفاده کنید، و هم می توانید از یک استکان کوچک استفاده کنید، اما از هر پیمانه ای که استفاده کردید، تمام مواد را با همان پیمانه اندازه بگیرید.
طرز تهیه:
آرد برنج و شیر را قبل از اینکه روی گاز بذاریم مخلوط میکنیم بعد روی گاز قرار می دهیم. در ظرف دیگر نشاسته و آب را مخلوط میکنیم بعد به موادی که روی گاز هست اضافه میکنیم، آنقدر مواد را هم میزنیم تا یکدست شود، وقتی مواد یکدست شد شکر را اضافه میکنیم، بعد گلاب را اضافه میکنیم، وقتی دیدیم قل قل میزند گاز را خامش میکنیم و مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم،میتوانیم نیمی از مواد را در زعفران مخلوط کنیم تا موادمان ۲ رنگ شود.
نیم ساعت مواد را در می گذاریم تاکمی سرد شود، بعد از آن، مواد را تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد، و بعد از ان، می توانیم آن را به شکل لوزی برش دهیم. پس از آن داخل هر ظرفی که می خواهید سرو کنید مواد را قرار دهید.
اگر مواد را داخل ظرف در بسته نگه دارید، به مدت یک هفته می توانید بدون هیچ تغییر مزه ای از آن استفاده کنید.
نکته1: مواد ترحلوا را مدام باید هم بزنید که خیلی خوب با هم مخلوط شود و گلوله ای شکل نشود.
نکته2: برای شیر، می توانید پودر شیر کالولیپید را با آب مخلوط کنید، و یا اینکه از شیرهای رژیمی کم پروتئین استفاده کنید.