طرز تهیه سبزی توشکمی
پنجشنبه 29 فروردين 1392 - تو شکمی سبزی را معمولا برای جا دادن داخل شکم ماهی استفاده می کنند، اما شما می توانید از آن به عنوان یک غذای مستقل استفاده کنید.
طرز تهیه سبزی توشکمی:
مواد لازم:
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: 3 حبه
گشنیز: ربع کیلو
شنبلیله: مقدار کم
تمبر: یک چهارم بسته
زردچبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، و سپس آن را سرخ می کنیم، بعد از اینکه پیاز تفت داده شد، روی شعله ملایم گشنیز را سرخ می کنیم و پس از آن سیر و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم، یک لیوان آب با تمبر خیس می کنیم و آن را چنگ می زنیم، و سپس هسته های تمبر را در می آوریم. آب تمبر را روی مواد می ریزیم و در دیگ می گذاریم. آنقدر می گذاریم تا آب مواد کاملا تبخیر شود. تو شکمی نباید آب دار شود.
گردآورنده: اعظم رفیعی
مواد لازم:
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: 3 حبه
گشنیز: ربع کیلو
شنبلیله: مقدار کم
تمبر: یک چهارم بسته
زردچبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، و سپس آن را سرخ می کنیم، بعد از اینکه پیاز تفت داده شد، روی شعله ملایم گشنیز را سرخ می کنیم و پس از آن سیر و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم، یک لیوان آب با تمبر خیس می کنیم و آن را چنگ می زنیم، و سپس هسته های تمبر را در می آوریم. آب تمبر را روی مواد می ریزیم و در دیگ می گذاریم. آنقدر می گذاریم تا آب مواد کاملا تبخیر شود. تو شکمی نباید آب دار شود.
گردآورنده: اعظم رفیعی