طرز تهیه قلیه
پنجشنبه 29 فروردين 1392 - قلیه، یک غذای جنوبی بسیار تند است که می توانید به سلیقه خود آنرا خیلی تند یا ملایم درست کنید.
طرز تهیه قلیه:
مواد لازم:
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: 3 حبه
گشنیز: ربع کیلو
شنبلیله: مقدار کم
آرد: یک قاشق غذاخوری
تمبر: یک چهارم بسته
زردچبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، و سپس آن را سرخ می کنیم، بعد از اینکه پیاز تفت داده شد، روی شعله ملایم گشنیز را سرخ می کنیم و پس از آن سیر و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم، یک قاشق آرد هم برای غلیظ شدن قلیه استفاده می کنیم. یک لیوان تا 2 لیوان آب با تمبر خیس می کنیم و آن را چنگ می زنیم، و سپس هسته های تمبر را در می آوریم. آب تمبر را روی مواد می ریزیم و در دیگ می گذاریم. می توانیم از سیب زمینی و یا قارچ، به جای ماهی یا میگو داخل قلیه استفاده کنیم.
گردآورنده: اعظم رفیعی
مواد لازم:
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: 3 حبه
گشنیز: ربع کیلو
شنبلیله: مقدار کم
آرد: یک قاشق غذاخوری
تمبر: یک چهارم بسته
زردچبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، و سپس آن را سرخ می کنیم، بعد از اینکه پیاز تفت داده شد، روی شعله ملایم گشنیز را سرخ می کنیم و پس از آن سیر و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم، یک قاشق آرد هم برای غلیظ شدن قلیه استفاده می کنیم. یک لیوان تا 2 لیوان آب با تمبر خیس می کنیم و آن را چنگ می زنیم، و سپس هسته های تمبر را در می آوریم. آب تمبر را روی مواد می ریزیم و در دیگ می گذاریم. می توانیم از سیب زمینی و یا قارچ، به جای ماهی یا میگو داخل قلیه استفاده کنیم.
گردآورنده: اعظم رفیعی