شنبه 23 نوامبر 2024 - 03 آذر 1403
مزیت های خوردن آلو
مزیت های خوردن آلو
يكشنبه 07 آبان 1391 - مصرف آلو یک شیوه‌ی سالم و خوشمزه برای حفظ سلامت ماست.
مصرف آلو یک شیوه‌ی سالم و خوشمزه برای حفظ سلامت ماست.
این میوه‌ی خوش‌رنگ خواص فوق‌العاده‌ای دارد که در این مطلب کوتاه به 5 نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم.
 
آلو قرمز حافظ قلب شما
 
یک عدد آلو قرمز متوسط حاوی 113 میلی گرم پتاسیم است که فشار خون را کنترل می‌کند و خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.
 
باید بدانید رنگدانه‌ی قرمز- آبی که در این آلوها وجود دارد و آنتوسیانین نامیده می‌شود با رادیکال‌های آزاد مخرب مقابله کرده و به این ترتیب جلوی ابتلا به سرطان را می‌گیرد.
 
آلو سیستم گوارشی را در سلامت نگه می‌دارد
 
آلو خشک به کولون (بخشی از روده‌ی بزرگ) کمک می‌کند تا وظیفه‌ی خود را به خوبی انجام دهد. باید بدانید که هر یک عدد آلو خشک حاوی یک گرم فیبر می‌باشد. این میوه‌ی خشک یک ملین طبیعی و موثر محسوب می‌شود.
 
آلو میزان گلیسمی خون را پایین می‌آورد
 
آلو حاوی شاخص گلیسمی پایینی است و مصرف آن میزان قند خون را تنظیم کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد.
 
آلو مفید برای سلامت استخوان‌هایتان
 
محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا و دانشگاه ایالتی اوکلاهاما تراکم استخوانی دو گروه از زنان یائسه را به مدت 12 ماه مورد بررسی قرار دادند.
 
در این پژوهش زن‌های شرکت‌کننده به دو گروه تقسیم شدند.
 
گروه اول روزانه 100 گرم معادل حدود 10 عدد آلو خشک مصرف کردند و گروه دوم روزانه 100 گرم سیب خشک دریافت کردند.
 
شرکت کننده‌های هر دو گروه روزانه مکمل کلسیم و ویتامین D مصرف کردند.
 
نتایج بررسی‌ها نشان داد که تراکم استخوانی در ناحیه‌ی ستون فقرات و بازوهای گروه مصرف کننده‌ی آلو خشک بالاتر بوده است.
 
آلو، مفید برای حافظه
 
آیا می‌دانید مصرف روزانه سه تا چهار عدد آلو خشک که سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است می‌تواند با رادیکال‌های آزادی که به حافظه و مغز آسیب می‌رساند مقابله کند؟ بله آلو خشک این خاصیت را دارد رادیکال‌های آزاد مخرب را از بین ببرد و حافظه‌ی شما را در شرایط سالمی نگه دارد.