این متخصصان تاکید کردند که یکی از مواد اصلی موجود در ادویههای کاری، فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش میدهد و به سوختن کالریها کمک میکند. حتی نکته جالبتر این که این ادویه به شما کمک میکند که در وعده غذایی بعدی کمتر غذا بخورید.
به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، کارشناسان تغذیه در دانشگاه پوردو در ایالت ایندیانای آمریکا تصور میکنند که ترکیب فعال موجود در فلفل موسوم به «کاپسایسین» میتواند عامل این اثرگذاری قوی و آشکار باشد.
در این مطالعه تاثیر ادویه فوق روی 25 زن و مرد بالغ بررسی و مشخص شد. نیمی از این افراد غذای خود را بدون ادویه و نیمی دیگر همراه با ادویه کاری مصرف کردند در ادامه معلوم شد در گروهی که از ادویه استفاده کرده بودند سوخت و ساز درونی بدنشان بیشتر شد و شاهد این امر افزایش دمای داخلی بدن آنها بود.
این مطالعه در مجله روانشناسی و رفتار منتشر شده است.