پژوهشگران دریافتند مصرف پیاز، چای سبز و عصاره برگ زیتون می تواند به مبارزه با چاقی و بیماری های مرتبط با اضافه وزن مانند بیماری قلبی، دیابت، كبد چرب كمك كند.
مصرف این مواد می تواند به هنگامی كه فرد از رژیم غذایی پرچرب و دارای كربوهیدارت بالا استفاده می كند نیز موثر واقع شود.
محققان دانشگاه كوئینزلند جنوبی یك سری از غذاها را بر روی موش هایی كه تحت رژیم غذایی ناسالم قندی و چرب قرار داشتند آزمایش كردند.
به گزارش دیلی تلگراف، این دانشمندان دریافتند غذاهای خاصی به پیشگیری از رشد سلول های التهابی در بالشتك های چربی بدن حیوان منجر می شود. این بالشتك ها در شكم قرار دارند و چربی را از جریان خون می گیرد و ذخیره می كند.
موش هایی كه به آنها پیاز، چای سبز ،عصاره برگ زیتون ، هویج بنفش و دانه های چیا( دانه هایی از خانواده نعنا ) داده می شد دچار كاهش تعداد سلول های چربی شدند و با وجود ادامه رژیم غذایی نامناسب وزنشان تا پایان تحقیق كاهش می یافت. پژوهشگران دریافتند عملكرد كبد و قلب در این جوندگان بهتر شد.
این دانشمندان می گویند پیام اصلی این پژوهش این است كه به جای كمتر خوردن باید غذای مناسب و بهتری مصرف كرد.
پیاز و عصاره برگ زیتون دارای فلاونید خاصی موسوم به روتین هستند كه در سیب و چای نیز وجود دارد.
نتایج این تحقیقات در نشریه تغذیه و زیست فناوری دارویی منتشر شده است.