پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
تاثير كاكائو بر ديابت و نارسايي قلبي
تاثير كاكائو بر ديابت و نارسايي قلبي
دوشنبه 15 اسفند 1390 - متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه كاليفرنيا تاكيد كردند مبتلايان به نارسايي پيشرفته قلبي و ديابت نوع دوم پس از مصرف كاكائوي غني از «اپي كاتچين» به مدت سه ماه،‌ تا حدودي بهبود پيدا كردند.

تاثير كاكائو بر ديابت و نارسايي قلبي


متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه كاليفرنيا تاكيد كردند مبتلايان به نارسايي پيشرفته قلبي و ديابت نوع دوم پس از مصرف كاكائوي غني از «اپي كاتچين» به مدت سه ماه،‌ تا حدودي بهبود پيدا كردند.

دكتر فرانچسكو جي. ويلاريل كه سرپرستي اين مطالعه را بر عهده داشته خاطرنشان كرد: «اپي كاتچين» نوعي فلاوونوئيد است كه در شكلات تلخ يافت مي‌شود.

 
به گزارش شبكه خبري ان بي سي، بيماران مبتلا به ديابت و نارسايي قلبي ناهنجار‌ي‌ها و مشكلاتي را در قلب و عضلات اسكلتي خود تجربه مي‌كنند كه منجر به كاهش ظرفيت عملكردي آنها مي‌شود. اين بيماران اغلب دچار تنگي نفس، فقدان انرژي و مشكل در راه رفتن حتي در مسافت‌هاي كوتاه مي‌شوند.
 

متخصصان در اين آزمايشات متوجه شدند پس از سه ماه مصرف شكلات تلخ و نوشيدني حاوي اپي كاتچين حال اين بيماران به ميزان قابل توجهي بهبود پيدا كرد. جزئيات اين مشاهدات در مجله «علوم باليني و تفسيري» به چاپ رسيده است.