پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
چند ماده غذايي مفيد براي كاهش چربی
چند ماده غذايي مفيد براي كاهش چربی
چهار‌شنبه 05 بهمن 1390 - مصرف چند ماده غذايي ساده اما سالم مي‌تواند كلسترول بد موجود در خون را از بين ببرد.
چند ماده غذايي مفيد براي كاهش چربی

مصرف چند ماده غذايي ساده اما سالم مي‌تواند كلسترول بد موجود در خون را از بين ببرد.

به نقل از پايگاه اينترنتي ايندين تايمز، فيبر غذايي نقش مهمي در حفظ سلامتي بدن و محافظت بدن در برابر بيماري‌هايي مثل ديابت و بيماري‌هاي قلبي حفظ داراست. يكي از اين مواد خوراكي بلغور جو است. اين ماده به دليل دارا بودن نوع خاصي از فيبر به نام «بتاگلوكن» مي‌تواند در كاهش كلسترول موثر باشد.

بتاگلوكن نوعي فيبر قابل حل است كه به كاهش كلسترول بد خون كمك مي‌كند. خاصيت اين فيبر اين است كه كلسترول بد خون را كاهش داده اما تغييري در ميزان كلسترول خوب ايجاد نمي‌كند.

بلغور جو همچنين مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را كاهش دهد.

مطالعات نشان مي‌دهد افرادي كه از كلسترول بالا رنج مي‌برند با مصرف سه گرم فيبرغذايي قابل حل در روز مي توانند كلسترول خون خود را كاهش دهند.

دومين ماده خوراكي پيشنهادي دانه سويا است. پروتئين سويا بدن را در مقابل بيماري‌هاي قلبي محافظت كرده و مقدار كلسترول بد خون را به طور چشمگيري كاهش داده و كلسترول خوب را بالا مي‌برد.

در سومين مورد مي‌توان به چاي سبز اشاره كرد. چندين مطالعه انجام شده نشان مي‌دهد مصرف اين چاي از لخته شدن خون، افزايش فشار خون و افزايش ميزان كلسترول جلوگيري مي‌كند. چاي به دليل داشتن اسيد فوليك باعث مي‌شود خطر ابتلا به سرطان‌ و بيماري‌هاي قلبي كاهش يابد.
 
آخرين مورد گياه اسپرزه است. اين گياه حاوي فيبر قابل حل و غيرقابل حل است. مصرف اين گياه سطح كلسترول خون را پايين آورد كه به دليل فيبر بالاي آن است.