گوشت گاو كلسترول را كاهش ميدهد
چهارشنبه 05 بهمن 1390 - برخلاف باورهاي عمومي يك آزمايش جديد نشان داده است كه گوشت گاو در كاهش كلسترول بد موجود در رژيم غذايي نقش مهمي دارد.
گوشت گاو كلسترول را كاهش ميدهد
برخلاف باورهاي عمومي يك آزمايش جديد نشان داده است كه گوشت گاو در كاهش كلسترول بد موجود در رژيم غذايي نقش مهمي دارد.
در اين آزمايش معلوم شد مصرف روزانه گوشت لخم به عنوان يك استاندارد طلايي در رژيم غذايي سلامت قلب براي پايين آوردن سطح كلسترولLDL يا كلسترول بد خون موثر است.
به نوشته روزنامه سان، متخصصان دانشگاه ايالتي پنسلوانيا در مطالعات خود روي رژيمهاي غذايي مفيد براي قلب به اين نتايج دست يافته و يافتههاي خود را در مجله آمريكايي تغذيه باليني به چاپ رساندهاند.
برخلاف باورهاي عمومي يك آزمايش جديد نشان داده است كه گوشت گاو در كاهش كلسترول بد موجود در رژيم غذايي نقش مهمي دارد.
در اين آزمايش معلوم شد مصرف روزانه گوشت لخم به عنوان يك استاندارد طلايي در رژيم غذايي سلامت قلب براي پايين آوردن سطح كلسترولLDL يا كلسترول بد خون موثر است.
به نوشته روزنامه سان، متخصصان دانشگاه ايالتي پنسلوانيا در مطالعات خود روي رژيمهاي غذايي مفيد براي قلب به اين نتايج دست يافته و يافتههاي خود را در مجله آمريكايي تغذيه باليني به چاپ رساندهاند.