مواد لازم:
بادمجان درشت 10 عدد
گلكلم متوسط نصف
هويج بزرگ 3 عدد
سير 20 حبه
فلفل سبز كمي
نمك و زردچوبه به مقدار لازم
سركه به مقدار لازم
طرز تهيه:
بادمجانها را در فر يا كبابپز كبابي ميكنيم تا كاملا بپزند (مثل بادمجان كبابي براي ميرزاقاسمي).
سپس آنها را پوست ميكنيم و كمي نمك ميزنيم و روي پارچه ميچينيم تا آب آنها كاملا گرفته شود.
هويجها را رنده كرده و نمك ميزنيم و روي پارچه ميريزيم تا آب آنها گرفته شود.
گل كلم و سير و فلفل را هم خرد كرده و نمك زده و روي پارچه ميريزيم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگي به ذائقه خودتان دارد كه تند دوست داشته باشيد يا نه).
نصف روز بايد مواد بالا به همين حالت بمانند.
سپس بادمجانها را ساطوري كرده و در ظرفي ريخته و همه مواد را به آن اضافه ميكنيم و سركه روي آنها ميريزيم.
چون اين ترشي با بادمجان كبابي درست شده و عطر و طعم بادمجان كبابي را دارد، ادويه ترشي به آن نميريزيم، فقط كمي زردچوبه و سياه دانه به آن اضافه ميكنيم.
بعد از ريختن سركه، نمك ترشي را هم بچشيد، چون به مواد آن نمك زده بوديم ممكن است به نمك كمي نياز داشته باشد.