پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
زنجبيل كلسترول را كاهش می دهد
زنجبيل كلسترول را كاهش می دهد
چهار‌شنبه 05 بهمن 1390 - يك كارشناس تغذيه در خصوص خواص دارويي "زنجبيل"، گفت: زنجبيل داراي خاصيت ضد لخته شدن خون و كاهش كلسترول مي‌باشد كه مي تواند براي پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي مفيد باشد.
زنجبيل كلسترول را كاهش می دهد

يك كارشناس تغذيه در خصوص خواص دارويي "زنجبيل"، گفت: زنجبيل داراي خاصيت ضد لخته شدن خون و كاهش كلسترول مي‌باشد كه مي تواند براي پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي مفيد باشد.

يوسف نقيايي ، گفت: زنجبيل از گياهان دارويي است كه سابقه مصرف آن به چندين قرن پيش برمي گردد و هر صد گرم آن حاوي 70 كالري است كه عمده آن به خاطر وجود كربوهيدرات موجود در آن است و مقدار ناچيزي پروتئين و فيبر نيز دارد.

وي افزود: اگر زنجبيل به صورت آسياب شده و پودر استفاده شود، مقدار انرژي آن بسيار افزايش يافته و به ميزان 300 كيلو كالري مي رسد و حاوي پتاسيم بالايي خواهد بود. وي افزود: زنجبيل خاصيت ضد نفخ و ضد التهاب دارد و در درمان زخم معده نيز استفاده مي شود.

همچنين حاوي مواد آنتي اكسيداني بوده و به همين علت در پيشگيري از بروز برخي سرطان ها خصوصا سرطان دستگاه گوارش بسيار مناسب است.
 
اين كارشناس تغذيه درباره موارد منع مصرف زنجبيل بيان كرد: مصرف زنجبيل براي كودكان زير 2 سال توصيه نمي شود. همچنين به دليل احتمال تداخل با داروهاي رقيق كننده خون مثل وارفارين بهتر است استفاده نشود.