طرز تهیه کیک پرتقال
يكشنبه 22 آبان 1390 - ابتدا شکروکره را خوب مخلوط می کنیم وبه هم می زنیم تا کره نرم وشکر آب شودومثل خامه یک دست گردد.
طرز تهیه کیک پرتقال
مواد لازم میزان مورد نیاز فی(میلی گرم)
آرد رژیمی 1لیوان (معمولی) 4
شکر نصف لیوان --
کره یاروغن 35 گرم ---
اب پرتقال نصف لیوان 14
پوست رنده شده پرتقال 1قاشق مربا خوری ---
بکینگ پود ر 1قاشق مرباخوری 14
طرز تهيه :
ابتدا شکروکره را خوب مخلوط می کنیم وبه هم می زنیم تا کره نرم وشکر آب شودومثل خامه یک دست گردد. بعد آردوبکینگ پودر وپوست پرتقال وآب پرتقال را اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم .قالب را چرب می کنیم وآرد می پاشیم.
مایه رادر قالب می ریزیم ودرفر می گذاریم.
دما :متوسط زمان : 3ربع تا1ساعت
مواد لازم میزان مورد نیاز فی(میلی گرم)
آرد رژیمی 1لیوان (معمولی) 4
شکر نصف لیوان --
کره یاروغن 35 گرم ---
اب پرتقال نصف لیوان 14
پوست رنده شده پرتقال 1قاشق مربا خوری ---
بکینگ پود ر 1قاشق مرباخوری 14
طرز تهيه :
ابتدا شکروکره را خوب مخلوط می کنیم وبه هم می زنیم تا کره نرم وشکر آب شودومثل خامه یک دست گردد. بعد آردوبکینگ پودر وپوست پرتقال وآب پرتقال را اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم .قالب را چرب می کنیم وآرد می پاشیم.
مایه رادر قالب می ریزیم ودرفر می گذاریم.
دما :متوسط زمان : 3ربع تا1ساعت