طرز تهیه کیک موزی
يكشنبه 22 آبان 1390 - مقداری آردوشکروکره رامخلوط می کنیم تاصاف ویک دست شود.بقیه آردوشکر رابا بکینگ پودر،جوش شیرین ،نمک ،جوزهندی ودارچین مخلوط می کنیم .
طرز تهیه کیک موزی
مواد لازم میزان مورد نیاز فی (میلی گرم)
کره مارگارین یاروغن 125گرم ---
ارد رژیمی 210گرم 31
بکینگ پودر 1گرم -----
جوش شیرین 1گرم -----
جوز هندی 4/1قاشق چایخوری -----
دارچین 4/1قاشق چایخوری -----
موز رسیده 200گرم 94
اب 60میلی لیتر ----
نمک 4/1قاشق چایخوری ----
طرز تهيه :
مقداری آردوشکروکره رامخلوط می کنیم تاصاف ویک دست شود.بقیه آردوشکر رابا بکینگ پودر،جوش شیرین ،نمک ،جوزهندی ودارچین مخلوط می کنیم .
موزهای رسیده راباچنگال نرم وباشکروکره مخلوط می کنیم ، موادتهیه شده راکم کم با آب به یکدیگراضافه می کنیم وهم می زنیم تا یک دست شود .
می توان این مایه رادر قالب کیک فنجانی یادر قالب های دیگر برای پخت آماده کرد.
بعد از گرم شدن فر قالب یاقالب های مورد نظر راداخل فر قرار می دهیم .
درقالب کیک مستطیل شکل در قالب کیک فنجانی
دما :200تا220 دما:200تا220
زمان:40تا45دقیقه زمان :20تا25دقیقه
مواد لازم میزان مورد نیاز فی (میلی گرم)
کره مارگارین یاروغن 125گرم ---
ارد رژیمی 210گرم 31
بکینگ پودر 1گرم -----
جوش شیرین 1گرم -----
جوز هندی 4/1قاشق چایخوری -----
دارچین 4/1قاشق چایخوری -----
موز رسیده 200گرم 94
اب 60میلی لیتر ----
نمک 4/1قاشق چایخوری ----
طرز تهيه :
مقداری آردوشکروکره رامخلوط می کنیم تاصاف ویک دست شود.بقیه آردوشکر رابا بکینگ پودر،جوش شیرین ،نمک ،جوزهندی ودارچین مخلوط می کنیم .
موزهای رسیده راباچنگال نرم وباشکروکره مخلوط می کنیم ، موادتهیه شده راکم کم با آب به یکدیگراضافه می کنیم وهم می زنیم تا یک دست شود .
می توان این مایه رادر قالب کیک فنجانی یادر قالب های دیگر برای پخت آماده کرد.
بعد از گرم شدن فر قالب یاقالب های مورد نظر راداخل فر قرار می دهیم .
درقالب کیک مستطیل شکل در قالب کیک فنجانی
دما :200تا220 دما:200تا220
زمان:40تا45دقیقه زمان :20تا25دقیقه