طرز تهیه سوپ ایتالیایی
شنبه 23 مهر 1390 - مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم . . .
طرز تهیه سوپ ایتالیایی کاملا گیاهی
مواد لازم
ذرت :یک سوم پیمانه
کلم برگ خورد شده : 2 پیمانه
گوجه فرنگی :4عدد
جو : نصف پیمانه
هویج متوسط :2عدد
ساقه کرفس :1پیمانه
کدو : 2پیمانه
سیب زمینی : 2عدد متوسط
جعفری خورد شده :2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه جات: به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
طرز تهیه
مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم . ذرت و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم را به مدت 1 ساعت جداگانه می پزیم و سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد و در آخر جعفریهای خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون سرو می کنیم.