طرز تهیه سالاد لبنانی
پنجشنبه 21 مهر 1390 - بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. . .
طرز تهیه سالاد لبنانی
مواد لازم
بلغور گندم ریز ۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خردشده ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خردشده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خردشده ۵ عدد
پیاز کوچک خردشده 2عدد (۲۰۰گرم)
پیازچه خردشده 2 عدد
روغن زیتون تصفیه نشده ۱/۴ پیمانه
آبلیموی تازه ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می کنیم.
نکته
۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.