جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
طرز تهیه سالاد لبنانی
طرز تهیه سالاد لبنانی
پنج‌شنبه 21 مهر 1390 - بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. . .

طرز تهیه سالاد لبنانی


مواد لازم

بلغور گندم ریز                                                ۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خردشده                                        ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خردشده                                       ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خردشده                                     ۵ عدد
پیاز کوچک خردشده                                       2عدد (۲۰۰گرم)
پیازچه خردشده                                            2   عدد
روغن زیتون تصفیه نشده                               ۱/۴  پیمانه
آبلیموی تازه                                                ۱/۲    پیمانه
نمک و فلفل سیاه                                       به میزان لازم

طرز تهیه

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می کنیم.

نکته

۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.